Skip to main content
Katso kuvat!
antti tuisku

Antti Tuisku biletti Ruisrockissa nerokkaasti naamioituneena - kuvat! "Jos näit tän näköstä hyypiöö niin se olin mie"

Poptähti Antti Tuisku oli lauantaina yksi Ruisrockin pääesiintyjistä, mutta sunnuntaina Antti sai vaihtaa vapaalle ja pääsi nauttimaan festivaalitunnelmasta kerrankin katsojan näkökulmasta.

Antti ei kuitenkaan sännännyt Ruissaloon loppuunmyydylle festivaalille tunnistettavana, vaan poppari oli sonnustautunut valeasuun, jotta hän pysyisi paremmin anonyymina yleisön keskellä.

LUE MYÖS: Viime vuonna riuhtonut Antti Tuisku otti opikseen: Tänä vuonna jään Ruisrockiin juhlimaan! 

Antti julkaisi maanantaina kuvan, joka paljastaa, miten laulaja oli naamioitunut Ruisrock-yleisön joukkoon. Antilla oli yllään värikäs t-paita, lyhyet sortsit sekä musta lierihattu, jonka alle Antin oli helppo piiloutua.

- Jos näit tän näköstä hyypiöö eilen ruississa niin se olin mie, Antti Tuisku kirjoitti kuvan oheen.

Antti julkaisi Ruisrockista kuvan jo sunnuntaina. Kuvassa Antti poseeraa valeviiksissä ja hupiaurinkolaseissa festarikavereidensa kanssa. 

Kuvatekstissä Antti paljasti, että menetti Ruisrockissa festarineitsyytensä, eli oli ilmeisesti ensimmäistä kertaa elämässään festivaalilla yleisön joukossa nauttimassa.

- Kiitos #ruisrock2017 . Olit täydellinen. Ja mun festarineitsyys on nyt mennyttä, Antti kirjoitti.

Antin seurana Ruisrockissa olivat muun muassa hänen ystävänsä laulaja-juontaja Kalle Lindroth, tanssija Haza Hajipoori sekä laulaja Ellinoora.


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!