antti kurhinen

Antti Kurhisen seksitaksi lopettaa - lupaa ilmaisia kyytejä vähävaraisille: "Olen valmis auttamaan"

04.06.2019 15:05

Uutisoimme maanantaina 3. kesäkuuta, että vaginanhieroja- sekä seksitaksi -titteleillä kruunattu Antti Kurhinen on rakastunut mies. Sen vuoksi mies lopettaa kaikki seksuaalissävyiset työtehtävänsä. 

- En halua tehdä tuollaisia töitä, sillä rakastan tätä naista niin paljon. En halua pahoittaa hänen mieltään millään tavalla. Toisin sanoen jätän taakseni kaikki poikamieselämäntyyliin liittyvät asiat – varsinkin seksijutut… Antti nauraa.  

Lue lisää: Seksitaksi-vaginanhieroja Antti Kurhinen lopettaa seksityöt suloisesta syystä: ”Haluan panostaa täysillä”

Tulevaisuudessa Antti aikoo auttaa ihmisiä. 

- Haluan tehdä hyväntekeväisyyttä taksinyritykseni avulla. Tarkoitukseni on noin pari kertaa kuukaudessa ajaa esimerkiksi vähävaraisia ihmisiä, vanhuksia, lapsia tai perheitä. Pystyisin auttamaan kuljetuksissa, kun tarkoitus on hakea vaikka isompia ostoksia tai vaikka on tarve mennä lääkäriin. Olen valmis auttamaan missä tahansa asiassa missä kuljetus on ratkaiseva tekijä. 

Antin tarjoamat kuljetukset ovat ilmaisia. 

- Yhteyttä voi ottaa Facebook-sivuni kautta. Viestiin täytyy perustella minne ja minkä vuoksi kyytiä tarvitsee. Valitettavasti tällä hetkellä voin tehdä kuljetuksia vain pääkaupunkiseudun alueella, mutta pientä joustoa aina löytyy. Toivottavasti pystyn yritykseni kautta vilpittömästi auttamaan ihmisiä, Antti kertoo Seiskalle.  
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!