fbq
Uutiset
29.07.2019 10:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen
Antti Kurhinen
Antti Kurhinen verbaalisten hyökkäysten kohteena – törkykommentteja nukkebordellista: Mitä tahansa ei tarvitse sietää!
Uutiset
29.07.2019 10:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen

Nukkebordellin isäntänäkin tunnettu Antti Kurhinen tunnetaan henkilönä, joka pitää itsensä kiireisenä ja työllistää itsensä tavalla tai toisella. Joulukuussa hän kertoi Seiskalle perustaneensa taksipalvelun, ja hän hankki kaikki tarvittavat luvat voidakseen aloittaa ihmisten kuskaamisen.

Antti kertoi Seiskalle, että hänen taksipalvelunsa voi hyvin, ja hänellä riittää töitä niin paljon kuin vain jaksaa tehdä. Etenkin nukkebordellin saama julkisuus on aiheuttanut sen, että Antti joutuu ajoittain ihmisten verbaalisten hyökkäysten kohteeksi.

Lue myös: Oho! Antti Kurhisen isännöimä seksinukkebordelli sulki ovensa Kannelmäessä – "Nuket erittäin heikossa hapessa!"

- Etenkin kännissä tyhmyys tiivistyy, eivätkä ihmiset osaa käyttäytyä. Kun ravintolat menevät kiinni aamuyöllä, ovat ihmiset arvaamattomia. Usein kännissä olevat asiakkaat tunnistavat minut nukkebordellin takia, ja he alkavat heittää asiattomia, heidän mielestään hauskoja kommentteja ja kysymyksiä. Muutaman kerran olen joutunut ärähtämään kunnolla. Asiakaspalvelutyössä joutuu kestämään paljon vaikka mitä, mutta mitä tahansa ei tarvitse sietää, Antti kertoi.

Lue myös: Taksimies Antti Kurhinen pääsi eroon Teslasta  - antaa kyytejä uudella luksusmersulla!

Hän on pohtinut lopettavansa koko taksipalvelun tai ainakin muuttavansa työaikojaan.

- Katsotaan, kuinka kauan jaksan ihmisten kommentteja. Haluan jatkaa taksipalveluni kanssa, mutta jatkossa en halua tehdä niin paljon yötöitä, koska joudun kuskaamaan ihmisiä baari-iltojen jälkeen.