Hyppää pääsisältöön
Antti Kurhinen

Antti Kurhinen vakuuttaa: Taksitoiminta jatkuu Teslan myynnistä huolimatta - auton akku ei riittänyt taksivuoroon!

Teslansa myyntiin laittanut Antti Kurhinen lupaa kyyditä ihmisiä jatkossakin.

Antti päätti luopua Teslastaan, ja hän myy menopeliään Nettiauto-sivustolla.

Lue myös: Antti Kurhinen joutuu luopumaan Teslastaan - hintapyyntö yli 40 000 euroa: ”Piti ottaa kulutusluottoja ja lainoja pankista, niin velat pitää maksaa pois!”

Myynti-ilmoituksessaan hän vihjaili taksipalvelunsa mahdollisesta päättymisestä, mutta nyt Antti vakuuttaa Seiskalle, että bisnes pyörii jatkossakin.

- Teslan kanssa oli se ongelma, sen akku ei kestä ihan niin pitkään kuin taksitoiminta vaatisi. Muuten se on ollut paras omistamani auto. Akut kestävät sen noin 300 kilometriä, sen jälkeen joudun lataamaan niitä pari tuntia. Kyydit jatkuvat tulevaisuudessakin, en lopeta taksitoimintaani, Antti kertoi.

- Kun Teslan akku kestää lähemmäs 800 kilometriä, ja niiden hinnat ovat nykyistä alhaisemmat, voin harkita uuden Teslan ostamista. Nyt minun on kuitenkin ajateltava yritystoimintaani.

Hän aikoo panostaa tulevaisuudessa suorastaan luksuspalveluun, ja myynnissä olevan Teslan tilalle hankitaan entistä prameampi kulkupeli. 

- Haen limusiinin heti, kun olen myynyt Teslan. Ostan myös perinteisemmän auton, jotta voin sitten tehdä Kela-kyytejä. Minulle saa tarjota Teslan kanssa samaan hintaluokkaan kuuluvia limusiineja vaihdossa, Antti kertoi Seiskalle.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Timo Korhonen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!