fbq
Uutiset
02.07.2018 18:40
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan toimitus
antti holma
Antti Holma julkaisi romanttisen kuvan rakkaansa kanssa Priden kunniaksi: ”Tämmönen voi vieläkin olla vaarallista!”
Uutiset
02.07.2018 18:40
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä-koomikko Antti Holma, 35, julkaisi Helsinki Pride-tapahtuman aikoihin lauantaina romanttisen kuvan rakkaansa kanssa. Kuvassa parivaljakko istuu autossa niin, että kuskin käsi on apukuljettajan paikalla olevan polvella.

- Voitte toki torua, että molemmat kädet rattiin, mutta tämmönen voi vieläkin olla vaarallista meikäläisille myös julkisissa, Antti kirjoittaa.

Antti vetoaa päivityksessä homosuhteeseensa ja siihen, että seksuaalivähemmistöjen edustajilla ei ole aina turvallista ilmaista rakkauttaan julkisilla paikoilla.

- Siksikin on hyvä, että on pride. Hyvää sitä, kaikille! Antti kuittaa.

LUE MYÖS: ANTTI HOLMA POSEERAA TÄYSIN ALASTI SÄNGYLLÄ! JOPA KARVOITUS NÄKYY - KUVA!

Komeasta vartalostaan tunnettu Antti on kertonut avoimesti olevansa homo. Mies asustelee nykyisin Lontoossa, sillä hänen mukaansa vientiä riittää siellä enemmän.

 - Minulla ei ollut lainkaan seksielämää Suomessa. Mietin, että ennen kuin kikkeli kuivahtaa ja kopsahtaa kylppärin lattialle, niin kannattaa vielä yrittää, Antti kertoi Maikkarille.

Suosittu näyttelijä

Antti on tunnettu monenlaisista tv-ohjelmista ja elokuvista. Hän on näytellyt Jare "Cheek" Tiihosta suositussa Veljeni vartija -elokuvassa, joka julkaistiin viime vuonna.

Ennen elokuvaa Antti on nähty myös Putouksessa vuonna 2014. Tuolloin hänen hahmonsa Kissi Vähä-hiilari valloitti suomalaisten sydämet.

Antti on juontanut myös omaa talk show'taan Antti Holma Show'ta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »