Uutiset
Vain Seiskassa!

Antavia kaula-aukkoja ja huikeita halkioita! Huippusuunnittelija Katri Niskanen paljastaa Seiskalle: Linnassa luvassa historiallisen rohkeaa pukuloistoa – ”Todella upeita daameja”

05.12.2019 17:28

Suomen itsenäisyyden juhlistaminen on tietysti aina etusijalla, mutta 6. joulukuuta on perinteisesti myös pukuloiston juhlaa. Tänäkin vuonna Linnan juhlien televisiointi kerännee miljoonayleisön seuraamaan, minkälaisia asuja arvovaltaiset kutsuvieraat ovat valinneet.

– Luulen, että tällä kertaa tarjolla on monenkirjavia ja todella näyttäviä, mutta myös aiempia vuosia rohkeampia iltapukuja, Katri Niskanen povaa Seiskalle.

Lue myös: Tältä siellä todella näyttää! Seiskan Eetu Ampuja esittelee Presidentinlinnan - eräs yksityiskohta sai kokeneen reportterin kulmakarvat kohoamaan: "Voiko olla...? Ei voi olla..."

Aikoinaan Lahden Muotoiluinstituutista valmistunut ja nykyään Helsingissä omaa putiikkiaan pyörittävä Katri kuuluu maamme suosituimpiin muotisuunnittelijoihin. Linnan juhlijat ovat jo vuosia kääntyneet pukuasioissa juuri hänen puoleensa – niin tälläkin kertaa.

– On ollut aika tiivis työtahti, perinteiseen tapaan! Marraskuun puolivälistä aina itsenäisyyspäivään asti on tiukka rypistys, hän naurahtaa.

Tyrmäävä daami! Entisen olympiatason pikaluistelijan Mika Poutalan Sanni-vaimo oli yksi kohutuimmista katseenkääntäjistä viime vuoden Linnan juhlissa.
Tyrmäävä daami! Entisen olympiatason pikaluistelijan Mika Poutalan Sanni-vaimo oli yksi kohutuimmista katseenkääntäjistä viime vuoden Linnan juhlissa.

”Kaikin puolin rohkeampaa”

Mutta mitä huippusuunnittelija tarkalleen ottaen tarkoittaa arvioidessaan, että Linnassa nähdään ”todella näyttäviä” ja aiempaa rohkeampia asukokonaisuuksia?

– Väreissä tullaan näkemään rohkeutta, ja muutenkin kaikkea kaikin puolin rohkeampaa. Uskon, että siellä Linnassa on myös kansainvälistä tyyliä nähtävillä, Katri avaa.

Onko siis suomeksi sanottuna luvassa huikeita halkioita ja antavia kaula-aukoja?

– Aivan varmasti. Koska silmä aina tottuu siihen aiemmin nähtyyn, joten siksi luvassa on varmaankin vielä enemmän antavuutta kuin edellisvuosina. Se tulee näkymään myös avoimina selkinä ja melkoisina halkioina.

Lue myös: Herranjestas, mikä kaula-aukko! Pikaluistelija Mika Poutalan Sanni-vaimo saapui rohkeana Linnaan -katso!

Filippiiniläis-espanjalainen mallikaunotar Alexandra Escat kuului viime vuonna Linnan kuvatuimpiin kaunottariin. Käsikynkässä Alexandran suomalainen Hollywood-tähtirakas Jasper Pääkkönen.
Filippiiniläis-espanjalainen mallikaunotar Alexandra Escat kuului viime vuonna Linnan kuvatuimpiin kaunottariin. Alexandran käsikynkässä hänen suomalainen Hollywood-tähtirakkaansa Jasper Pääkkönen.

Useampi upea daami

Katria luonnollisesti sitoo vaitiolovelvollisuus, mitä tulee hänen asiakkaisiinsa ja heidän asuvalintoihinsa. Sen verran suunnittelija suostuu kuitenkin vihjaamaan, että otsikoita on kuulemma varmasti luvassa.

– Kyllä vain. Minulla on Linnaan useampi todella upea daami puettavana!

Katri itse ei ole menossa Presidentinlinnaan.

– Vietän itsenäisyyspäivän kuplivan merkeissä. Yleensä päivään liittyy myös aina jotain työhön liittyvää. Autan asiakkaitani pukeutumisessa ja muuta sellaista. Toki seuraan varmasti myös lähetystä Linnasta ja nautin hyvää ruokaa ja juomaa!

Lue myös: Huhhuh, tässä he ovat! Jasper Pääkkönen ja superkaunis Alexandra Escat saapuivat Linnaan: kuin Hollywoodin supertähtiä – upeat kuvat!

Muotivelho Katri Niskaselle riittää, mikäli hän pääsee marraskuun puolivälissä Linnan-asujen kimppuun. – Toki niitä voisi tehdä jo aiemminkin. Mutta useinhan ihmiset ovat liikenteessä vasta sitten, kun kutsuja alkaa tipahdella.
Muotivelho Katri Niskaselle riittää, mikäli hän pääsee marraskuun puolivälissä Linnan-asujen kimppuun. – Toki niitä voisi tehdä jo aiemminkin. Mutta useinhan ihmiset ovat liikenteessä vasta sitten, kun kutsuja alkaa tipahdella.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto & Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!