Anssi Kela kompuroi pahasti Tavastian-keikalla - julkaisi dramaattisen röntgenkuvan: Jalka on p**kana - kuva!

Uutiset | 24.07.2017 14:25

Petri Ruusunen – lauloi Anssi Kela ja tuhosi vasemman jalkansa viime viikonloppuna Helsingin Tavastialla. Keikkalavalle oli heitelty Petri Ruusunen -kappaleen aikana kyseisiä kukkia, joihin Anssi luuli liukastuneensa kappaleen loppupuolella.

Yleisökin yllätti: Petri Ruususen aikana lavalle alkoi sataa ruusuja. Täysin odottamaton, mutta sydäntä lämmittävä käänne, josta ilahduin kovasti. Kappaleen loppupuolella kirmasin lavan poikki – ja liukastuin/kompuroin ruusuihin. Vasen jalka nuljahti, ja tunsin heti, että nyt sattui. Lavalla saa kuitenkin supervoimia, joten pystyin sulkemaan kivun pois ja jatkamaan keikan normaalisti loppuun.

Ruusujen heittäjille tahdon sanoa, että älkää olko tästä suotta murheissanne. En minäkään ole: eilinen keikka oli ihana ja ruusut mahtava yllätys. Tulin niistä iloiseksi, eikä tämä käänne mitenkään heikennä iloani. Olen ainostaan kiitollinen: eilinen ilta oli pienen murtuman arvoinen. Jalka kyllä paranee, ja sitten rokataan taas entiseen malliin.
Sitä paitsi: kuinka moni ihminen voi sanoa murtaneensa jalkansa kompuroituaan fanien lavalle heittämiin ruusuihin? Tämä on legendaarista.

 

STOP THE PRESS – NEW SHIT HAS COME TO LIGHT! Tärkeä lisäys alla olevaan postaukseen: Näin juuri videon, jossa näkyy eilinen kompurointini Tavastian lavalla. Sen perusteella sanoisin, että jalkani osuukin ruusujen sijasta lavalla olevaan johtoon. Tilanne näkyy videolla huonosti, mutta heti horjahdukseni jälkeen ilmassa vilahtaa jotain piuhalta näyttävää. Niinpä julistankin synninpäästön ruusuille: en tunaroinutkaan itseäni kukkiin, vaan vähemmän legendaarisesti Tuomaksen johtoon. -------------------- Eilen Tavastialla elämä oli ruusuilla tanssimista. Erittäin hieno keikka, ehdottomasti yksi tämän vuoden parhaista. Uusien biisien esittäminen jännitti, mutta yleisöstä huokuva lämpö teki kappaleiden neitsytmatkasta upean kokemuksen. Yleisökin yllätti: Petri Ruususen aikana lavalle alkoi sataa ruusuja. Täysin odottamaton, mutta sydäntä lämmittävä käänne, josta ilahduin kovasti. Kappaleen loppupuolella kirmasin lavan poikki – ja liukastuin/kompuroin ruusuihin. Vasen jalka nuljahti, ja tunsin heti, että nyt sattui. Lavalla saa kuitenkin supervoimia, joten pystyin sulkemaan kivun pois ja jatkamaan keikan normaalisti loppuun. Tänä aamuna klabbi oli mennyt niin rajun näköiseksi, että katsoin parhaaksi hakeutua lääkäriin. Koivelle buukattiin kuvaussessio röntgeniin, ja ortopedin diagnoosi oli seuraava: "Reilu hematooma vas jalassa keskilateraalisesti, MT V apikaalisesti aristaa. Nähdään kierteinen MT V:n diafyysin murtuma, joka kuitenkin hyväasentoinen, ei lyhentymää." Suomeksi: jalka on paskana. Joudun nyt ottamaan jonkin aikaa vähän iisimmin. Keikkoja ei ole tarkoitus perua, mutta ne pitänee suorittaa istuen. Ruusujen heittäjille tahdon sanoa, että älkää olko tästä suotta murheissanne. En minäkään ole: eilinen keikka oli ihana ja ruusut mahtava yllätys. Tulin niistä iloiseksi, eikä tämä käänne mitenkään heikennä iloani. Olen ainostaan kiitollinen: eilinen ilta oli pienen murtuman arvoinen. Jalka kyllä paranee, ja sitten rokataan taas entiseen malliin. Sitä paitsi: kuinka moni ihminen voi sanoa murtaneensa jalkansa kompuroituaan fanien lavalle heittämiin ruusuihin? Tämä on legendaarista.

Henkilön Anssi Kela (@anssikela) jakama julkaisu

 

Nyt Anssi on päivittänyt julkaisuaan nähtyään videon epämiellyttävästä tapahtumasta. Todellisuudessa Anssi olikin kompuroinut jalkansa kitaristinsa Tuomaksen johtoon.

Näin juuri videon, jossa näkyy eilinen kompurointini Tavastian lavalla. Sen perusteella sanoisin, että jalkani osuukin ruusujen sijasta lavalla olevaan johtoon. Tilanne näkyy videolla huonosti, mutta heti horjahdukseni jälkeen ilmassa vilahtaa jotain piuhalta näyttävää. Niinpä julistankin synninpäästön ruusuille: en tunaroinutkaan itseäni kukkiin, vaan vähemmän legendaarisesti Tuomaksen johtoon.

Anssi kävi sunnuntaina näyttämässä muljahtanutta jalksaansa sairaalassa, jossa suosikkimuusikko passitettiin röntgeniin. 

Koivelle buukattiin kuvaussessio röntgeniin, ja ortopedin diagnoosi oli seuraava: "Reilu hematooma vas jalassa keskilateraalisesti, MT V apikaalisesti aristaa. Nähdään kierteinen MT V:n diafyysin murtuma, joka kuitenkin hyväasentoinen, ei lyhentymää." Suomeksi: jalka on paskana.
 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!