Anne Kukkohovi tapasi ranskalaisrakkaansa kahvilassa: Ystävyyden ja seksin voi yhdistää!

Uutiset | 21.01.2019 15:11

Koko Suomi leipoo -ohjelman juontaja Anne Kukkohovi, 48, on kyllästynyt puhumaan surusta ja erosta. Hän menetti lyhyen ajan sisällä niin parhaan ystävänsä Teri Niitin kuin äitinsä. Kuolintapausten jälkeen hänen suhteensa pitkäaikaisen aviomiehensä ja lapsensa isän Joni Kukkohovin kanssa päättyi eroon.

– Nyt tuntuu siltä, että luvassa on onnellinen vuosi, Anne kertoi Seiskalle Kultainen Venla -gaalassa, mihin hän saapui suoraan juontokeikalta Oulusta.

Lue myös: Anne Kukkohovin kaula-aukko loksautti leuat Kultainen Venla -gaalassa: mikä superseksikäs kaunotar – kuva!

Tapasimme kahvilassa

Anne paljasti punaisella matolla olevansa sinkku mutta tapailevansa miehiä.

– Aina on pientä sutinaa. Olin 17 vuotta seurustelusuhteessa, jonka vuoksi minulla ei ole kiire uuteen suhteeseen. Nyt on vapauden ja hauskanpidon aika. Minulla on Ranskassa poikaystävä, mutta emme seurustele. Näen häntä silloin tällöin.

Anne Kukkohovilla on Ranskassa miesystävä, jonka kanssa hän ei kuitenkaan seurustele. – Nyt on vapauden ja hauskanpidon aika, Anne kertoi.
Anne Kukkohovilla on Ranskassa miesystävä, jonka kanssa hän ei kuitenkaan seurustele. – Nyt on vapauden ja hauskanpidon aika, Anne kertoi.

 

Lue myös: Anne Kukkohovi viihtyy ranskalaismiehen seurassa: Tapailemme silloin tällöin!

Missä tapasitte miehen kanssa?

– Törmäsimme sattumalta kahvilassa. Se on sellainen "friends with benefits" -suhde. En ole mikään nunna. Koen, että ystävyyden ja seksin voi yhdistää, Anne kertoo.

Anne sanoo, ettei hän ole vierallut kuin satunnaisia kertoja Ranskassa "tapailupoikaystävänsä" luona.

– Mies ei ole käynyt kertaakaan Suomessa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!