Paparazzikuvat!

Anna-Maija Tuokon kauhunhetket: joutui kolariin TTK-voitonjuhlissa – kuvat!

Uutiset | 28.04.2017 15:32

Tanssii tähtien kanssa -voittaja Anna-Maija Tuokko, 36, poistui tanssistudioilta viime sunnuntaina kello yhdentoista aikaan illalla. Hän kiikutti pokaalinsa, kukkansa ja muut tilpehöörit kadulla odottaneeseen Fiat 500 -autoonsa.

Tanssii tähtien kanssa -voittaja Anna-Maija Tuokon arki alkoi heti: paparazzikuvat voiton jälkeen!

Sitten voittaja hyppäsi menopeliinsä ja ajoi sillä parikymmentä metriä. Jostain syystä Anna-Maija vielä pysähtyi paikalleen aivan juhlaväkeä noutamaan tulleen bussin ja erään Toyotan taakse.

Tuokon epäonneksi Toyota-kuski lähti peruuttamaan autoaan, eikä huomannut taakse ilmestynyttä Anna-Maijaa. Toyota tömähti vauhdilla näyttelijän Fiatin keulaan. Kunnon tömäys sai Fiatin ponnahtamaan puolisen metriä taaksepäin.

anna-maija tuokko kolarissa

Ilmeestä päätelleen Anna-Maija säikähti tilannetta pahanpäiväisesti, kun hän nousi autosta selvittämään asiaa. Myös autostaan noussut Toyota-kuski oli järkyttynyt ja piteli kauhistuneena kämmeniään poskillaan.

anna-maija tuokko kolarissa

Kolarikaksikko selvästi tunsi toisensa, ja Toyota kuski kuuluikin TTK:n tuotantoporukkaan. Hetken vaurioita tutkittuaan he alkoivat jo hymyillä tapahtuneelle.

Lopulta Anna-Maija vaikutti viittaavan kintaalla koko tapahtumalle ja päästi Toyota-kuskin jatkamaan matkaansa, kun mitään suurempia vaurioita ei autojen muovipuskureihin tullut.

anna-maija tuokko kolaroi

Teksti:panu hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!