lola ogusoga

Anna: Lola Odusoga on kokenut törkeää seksuaalista ahdistelua työmaailmassa - ”Olen joutunut ilmoittamaan, etten tee yhteistyötä, jos mukana ovat tietyt miehet”

09.08.2018 17:07

Suomen kauneimmaksi ja Universumin kolmanneksi kauneimmaksi aikoinaan valittu Lola Odusoga on kokenut uransa aikana monenlaista. Nyt hän kertoo Anna-lehden Totta vai tarua -osiossa muun muassa kohtaamastaan seksuaalisesta häirinnästä.

Lola kertoo kokeneensa häirintää esimerkiksi työnteon lomassa. Kyse on ollut törkeästä seksuaalisesta ahdistelusta, ja hän on joskus jopa kieltäytynyt tekemään töitä tiettyjen ihmisten kanssa. 

- Sen sijaan olen törmännyt työssäni yrityskuvioissa hyvinkin törkeään seksuaaliseen ahdisteluun ja joutunut jopa ilmoittamaan, että en tee yhteistyötä jonkin firman kanssa, jos tietyt miehet ovat mukana. En todellakaan hyväksy, jos esimerkiksi messuilla saan työnantajaltani vihjailevan viestin illalla hotellihuoneeseen. En ole kenenkään ”kulta” minkään työsuhteen perusteella, Lola julistaa lehden haastattelussa.

Lue lisää: Lola Odusogan rohkea festariasu aiheutti rivojen kuvien ja videoiden tulvan - näpäyttää ehdottelijoille: "Kuvat lähtevät suoraan jakoon!"

Osallisena isossa kohussa

Lola kertoi Seiskalle jo tammikuussa tapauksesta, joka ei suoranaisesti liity häneen, mutta jossa hän on osallisena. 

LUE LISÄÄ: LOLA ODUSOGA AVAA JÄRKYTTÄVIÄ TAUSTOJA TUOREESTA "HELVETIN ISOSTA" AHDISTELUKOHUSTA: ERITTÄIN AJANKOHTAINEN JA KOSKETTAA SUURTA MÄÄRÄÄ IHMISIÄ!

– Olen joutunut sanomaan, etten tule tiettyihin näytöksiin, jos eräs henkilö on paikalla. On olemassa myös yksi tapaus, joka ei liity suoranaisesti minuun, mutta olen siinä osallisena. Se on helvetin iso juttu, mutta en voi puhua asiasta vielä mitään. Sen rinnalla minuun kohdistuneet ahdistelut ovat olleet todella pientä, Lola kertoi ja totesi, ettei voi paljastaa, onko hän ollut tapauksessa todistajana.

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!