Anna: Laura Voutilainen avaa ajatuksiaan parisuhteesta – oli isin tyttö: Enää en etsi miehestä isähahmoa!

Uutiset | 07.06.2018 18:29

Muusikko Laura Voutilaisella on takanaan kiireinen kevät. Nainen on työskennellyt uuden albuminsa, sekä tällä viikolla päättyneen MAMMA MIA! -musikaalin parissa. Tuoreessa Anna-lehdessä Laura kertoo, että kevät on ollut siinä mielessä poikkeuksellinen, ettei hänellä ole ollut ”hysteerisiä puutarhatöitä”. 

Syy on siinä, että Laura ja hänen lastensa isä erosivat kolme vuotta sitten, mutta perheen upea hirsitalo saatiin myytyä vasta vuoden vaihteessa. 

Lue lisää: Naapurisopu koetuksella: Laura Voutilaisen bilemöykkä häiritsee uuden kodin naapureita!

"Koti on minun näköiseni"

Nyt Laura viihtyy kerrostalokaksiossa Helsingin keskustassa, meren läheisyydessä. 

 – Siellä on melko vähän huonekaluja entisestä kodista: yhden jalopuisen itämaisen sermin otin. Paljon meni kiertoon ja kaatopaikalle ja jonkin verran kaverien sekä äidin luo säilytykseen. Silti tutut ovat sanoneet, että uusi koti on ihan minun näköiseni, Laura kuvailee.

TAUSTAA: Laura Voutilainen sai myytyä hirsitalonsa: pyysi talosta aluksi 849 000 euroa – lopullinen hinta 472 000 euroa!

laura ja ilkka

"Enää en ryhdy äidiksi enkä tyttäreksi"

Seiska uutisoi jo kesällä 2016, että Laura viihtyy radio Suomipopilta tutun Hovimuusikko Ilkan kanssa. Kyyhkyläiset ovat pitäneet suhteessaan matalaa profiilia, eivätkä he ole puineet suhdettaan lehtien sivuilla

Anna-lehdessä Laura kuitenkin avaa ajatuksiaan parisuhdemaailman peruspilareista. 

– Haluan kaivaa sisäisiä vaikuttimia tekemisilleni. Olin isän tyttö ja siirryin syntymäperheestä maailmalle hyvin varhain. Oli selvää, että alitajuisesti hain turvaa. Olen tunnistanut ja käsitellyt tuollaiset asiat, eikä minun enää tarvitse etsiä miehestä isähahmoa. Enää en ryhdy äidiksi enkä tyttäreksi, vaan parisuhteen kuuluu olla tasaveroinen.
 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:timo korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!