Uutiset

Anna: Hovimuusikko-Ilkka ja Laura Voutilainen erosivat: "Olen sinkku!"

24.05.2019 12:29

Laulaja Laura Voutilainen, 42, on pitänyt suhteensa Radio Suomipopin Hovimuusikko-Ilkan piilossa julkisuudelta. Salailusta huolimatta tieto on vuotanut julkisuuteen ja pariskunta piti yhtä pari vuotta. 

Lue myös: Kun kuva kertoo kaiken: Laura Voutilainen ja Hovimuusikko Ilkka hempeinä ja raukeina suviyössä – kuva!

Nyt kuitenkin Laura paljastaa Anna-lehdelle viihtyvänsä tällä hetkellä yksin, sillä pariskunta on eronnut kaikessa hiljaisuudessa. 

Olen sinkku ja opettelen itseni kanssa olemista. 
Aiemmin en ole uskaltanut olla näin paljon itseni kanssa. Sen jälkeen, kun lapseni ovat kasvaneet isoiksi, olen alkanut tutustua itseeni paremmin. Impulsiivisuuteni on tasoittunut, ja olen oivaltanut, ettei asioihin tarvitse aina reagoida niin nopeasti, Laura kertoo haastattelussa. 

Ryppyjä rakkaudessa 

Laura muutti helmikuussa Espooseen hänen hankittuaan viime syksynä sieltä 86-neliöisen talon. Talo sijaitsee lyhyen matkan päässä radio Suomipopilla huumorikappaleita esittävän Hovimuusikko Ilkan asunnosta.

Lue myös:  Laura Voutilaisen kanssa rajusti riidellyt Hovimuusikko-Ilkka Seiskalle: Mitä sulla on tässä niinku agendalla?

Suhteen aikana pariskunnalla oli ryppyjä rakkaudessa. Lauraa ja Ilkkaa ei ole paljoa nähty yhdessä heidän riideltyään rajusti viime vuonna. Seiskan tietojen mukaan suhde kuitenkin jatkui yhteenotosta huolimatta.

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!