Anitra Ahtola kannusti tytärtään teatterissa koko pesueen voimin – kuva!

Anitra Ahtola kannusti tytärtään teatterissa koko pesueen voimin – kuva!

Uutiset | 28.08.2015 15:42

Ex-missi, nykyisin tanssikouluyrittäjänä tunnettu Anitra Ahtola saapui jännittämään perheen kuopuksen Aninan, 8, suoriutumista Billy Elliot –musikaalinäytelmän ensi-illassa isolla joukolla. Mukana Linnanmäen Peacock-teatterissa olivat kaikki läheiset lapsia ja isovanhempia myöden.

Vanessa ei päässyt mukaan, sillä hän palasi juuri Milanoon jatkaakseen markkinoinnin opintoja paikallisessa yliopistossa, Anitra totesi.

Perheen lapsista myös Millaa odottaa paluu opiskelemaan ulkomaille – Shanghaihin. Muut lapset, Alex, Oskar, Yasmin ja Anina asuvat edelleen kotona. Lapsista kolme on Anitran synnyttämiä, Anina on avioliitosta Jouni Janatuisen kanssa, Alex ja Oskar Jari Komulaisen kanssa. Yasmin ja Vanessa ovat Jounin tyttäriä ja Milla Jarin tytär.

– Kaikki kuuluvat perheeseen, vahvisti Anitra.

Anina näyttelee näytelmässä balettitanssijaa.

 -Käsittämätön ilta Billy Elliotin ensi-illassa. Niin ylpeä meidän murusta. Anina tanssii ja esiintyy täydellä sydämellä, Anitra hehkutti Facebookissa.

Tyttären musikaaliroolin ohella Anitra iloitsi oman DCA-tanssikoulunsa uudesta toimipisteestä.

– Avasimme juuri uuden liikkeen Helsingin Itäkeskukseen. Olemme kiertäneet jo alueen kouluissa tekemässä tanssikoulua tutuksi, vuoden 1996 Miss Suomen 1. perintöprinsessa kertoi.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!