fbq
Uutiset
04.04.2018 08:35
Teksti: Mia Malmi|Kuvat: Timo Korhonen
Amin Asikainen ei halua kirkkohäitä.
Amin Asikaisen kanssa kihlautunut Nadia Ammouri haaveilee kirkkohäistä: ”Amin ei, koska ei kuulu kirkkoon” – asiasta neuvotellaan!
Uutiset
04.04.2018 08:35
Teksti: Mia Malmi|Kuvat: Timo Korhonen

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen ja Nadia Ammouri ovat pitäneet yhtä kahden ja puolen vuoden ajan. Pariskunta elää uusioperheen arkea Kirkkonummella.

Lue myös: Amin Asikaisen ja Nadia Ammourin vaikea uusperhearki: Lapsiluku on toistaiseksi täynnä, koska turvaverkko uupuu!

Tammikuun lopulla Amin yllätti rakkaansa romanttisella kosinnalla. Nadian nimettömässä kimaltelee hänelle teetetty komea timanttisormus. Hääpäivää ei vielä ole päätetty.

Lue myös: Amin Asikaisen Nadia-kihlattu hoitaa lapset ja ruuanlaiton: ”Kyllä entinen ammattiurheilija on aina vähän itsekäs, kun on tottunut passaamiseen”

– Menen naimisiin vain kerran elämässä. Ainakaan tänä kesänä ei vielä tanssita häitä. Haluaisin ehdottomasti kirkkohäät, mutta Amin ei, koska hän ei kuulu kirkkoon. No, asiasta neuvotellaan vielä, Nadia nauraa.

Lue myös: Amin Asikaisen Nadia-kihlattu pudotti 12 kiloa: ”Amin kyllä rakastaa minua minkä kokoisena tahansa” – katso kuvat muodonmuutoksesta!