fbq
Uutiset
20.10.2020 20:23
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Nadia Ammouri ja Amin Asikainen
Amin Asikaisen Nadia-rakkaalta sydäntä raastava blogikirjoitus: "Muistan, kun itkin hevosen karsinan lattialla"
Uutiset
20.10.2020 20:23
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen ja hänen rakkaansa Nadia Ammouri pitävät yhteistä Nadia & Amin -blogia netissä. Tällä kertaa Nadia kirjoitti avoimesti kiperästä ja henkilökohtaisesta aiheesta. Blogin otsikkona on pelko.

- Olen lyhyen elämäni sisään kokenut elämässä enemmän kuin moni. Jokaiselle annetaan sen verran mitä selkäranka pystyy kantamaan. Jokaisen on käsiteltävä ne omat elämänsä käänteet ja kääntää ne voitoksi. Jokainen käänne ja mäki opettaa jotain myös pelosta, Nadia kirjoittaa eilen (19.10.) julkaistussa blogikirjoituksessa.

Lue myös: Rakkaus kukoistaa! Amin Asikainen ja Nadia-rakas menossa naimisiin – ”Työkiireet hidastaneet suunnitelmia!

- Siksi tänä päivänä mun suurin pelko on menettää mun perhe. Tai pelko etten riitä. Siksi varmasti jossain määrin pelko ohjaa mua. Esim. Olen yli huolehtivainen kaikkia lapsia kohtaan, sekä sanon suoraan mitä ajattelen ja haluan keskustella asian heti läpi. Vaikka joskus vois pidättäytyä ja miettiä sopivampaa hetkeä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Ammouri (@nadia.ammouri) on

Nadia taustottaa myös ajatuksiaan ja kertoo henkilökohtaisista kokemuksistaan. Hän kirjoittaa olevansa huostaanotettu, eikä Nadian sijaisisä hyväksynyt häntä koskaan sellaisena kuin hän on.

- Hain sitä hyväksyntää monien vuosien ajan, kulutin myös itseni loppuun sen myötä. Muistan kun itkin hevosen karsinan lattialla. Ne sanat mitä sijaisisäni sanoi minun ollessani lapsuuden kodissamme: ” Susta ei ole mihinkään. Ei ole koskaan ollutkaan. Tykkään kyllä Sonjasta ja Karimista (siskoni ja veljeni), mutta susta en ole koskaan tykännyt. Eikä tämä ole sinun paikkasi. Ei me olla sinun vanhempiasi, eikä olla koskaan oltu…Eikä mitään Anttonin isovanhempia". Ne olivat vain pieniä pätkä siitä mitä sijaisisäni on pitänyt sisällään vuosikymmenien ajan. He kuitenkin pitivät meitä “kuin omina” lapsinaan, Nadia kirjoittaa blogissa.

Lue myös: Amin Asikainen ja Nadia-rakas menivät perheensä kanssa suvisaunaan: mukana jopa söpö Aidan-koira - katso ihana kuva!

- Kyllä silloin sydämeen sattui… se revittiin auki… sattui henkisesti enemmän kuin mikään. Olin siinä hetkessä kuitenkin rauhallinen ja poistuin. Pakkasin pienen lapseni, koiran ja laukkuni ja lähdin pois heti seuraavana aamuna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onnellinen juuri sinusta. Kiitos että olet osa elämääni. 💚😘 @aminasikainen

A post shared by Nadia Ammouri (@nadia.ammouri) on

Arkistojen aarteita: Seiskan ravikoulussa Amin Asikainen

Tilaa Seiskan uutiskirje! »