Hyppää pääsisältöön
Laura Nurminen tavoittelee unelmaansa, mutta terveys petti.

Ambulanssilla sairaalaan: Televisiosta tutun Lauran terveys romahti – ”Luulin, että sekoan!”

Tähän aikaan ensi vuonna -ohjelmassa nähty Laura Nurminen, 40, kertoi Seiskan haastattelussa tavoittelevansa edelleen suurta unelmaansa päästä Antti Tuiskun taustatanssijaksi. Unelmansa takia hän on tanssinut puolentoista vuoden ajan viisi kertaa viikossa.

Lue lisää: Laura, 40, tavoittelee hullua haavettaan: Haluaa Antti Tuiskun taustatanssijaksi – ”Tunnen itseni friikiksi!”

Ylirasitus iski

Ankara asenne kostautui viime keväänä, kun Lauran terveys romahti rajusti.

– Ajauduin ylirasitustilaan. Sain kaksi keuhkoputkentulehdusta peräjälkeen ihan tyhjästä, ja jouduin laittamaan liikunnan tauolle.

Myös henkinen olotila äityi todella huonoksi juuri ennen tanssikeskuksen kevätnäytöstä, jossa Lauran oli tarkoitus debytoida. Hän joutui sairauslomalle, ja esiintyminen jäi väliin.

– Luulin, että sekoan. Joinakin öinä ajattelin, että minun on hakeuduttava suljetulle osastolle. Lopulta jouduin ambulanssilla sairaalaan, kun luulin saavani sydänkohtauksen. Syyksi paljastui kuitenkin paniikkikohtaus, Laura muistelee alkukesää.

Lue myös: Ellen Jokikunnas allekirjoitti Suomen tv-historian erikoisimman työsopimuksen - ulkonäköpykälä on pysäyttävän outo: "En pitänyt siitä yhtään!"

Paluu tanssisaleille

Laura oli koko kesän akuutin avohoidon piirissä, ja syksyllä hän aloittaa terapian. Ammattiavun ansiosta hän voi nyt paremmin. Keväällä saadut unilääkkeet eivät ole myöskään enää välttämättömiä.

– Pystyn nukkumaan jo ilman unilääkkeitä, mikä on hienoa. Vointini on paljon parempaan päin, Laura huokaa helpotuksesta.

Kesätauon jälkeen myös tanssitunnit alkoivat. Se tarkoittaa myös taustatanssijaunelman tavoittelua. Asennoituminen on vain vähän höllempi.

– Jatkan tanssimista, koska nautin siitä niin paljon. Katsotaan, mihin se vie. Minulla ei enää ole isoja suorituspaineita unelmastani, vaikka sitä täysillä tavoittelenkin, Laura summaa.

Hän suunnittelee tanssijadebyyttiään joulukuulle, jolloin hän toivoo voivansa esiintyä tanssikoulunsa joulunäytöksessä.

Lue myös: Jaana muuttui tv-ohjelmassa ylipainoisesta perheenäidistä bikini fitness -kilpailijaksi – ”Julmat kommentit satuttavat!”

Apua muillekin

Laura kertoo avoimesti elämästään ja kokemuksistaan blogissaan. Mielenterveysongelmia hän ei halua kirjoituksissaan kaunistella lainkaan. Kirjoittaminen vaikeista asioista on Lauran tapa purkaa ajatuksiaan ja auttaa muita samoista ongelmista kärsiviä.

– Jos tekstini voivat auttaa edes yhtä ihmistä, on se paras palkinto!


Teksti:
Emmi Ikonen
Kuvat:
Ari Lahti

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!