Uutiset

Amanda Harkimoa haukuttiin jakorasiaksi ja huo**ksi - törkeää tekstiä somessa: Pitää nöyrästi lopettaa seksin myyminen!

07.02.2018 12:02

Sosiaalisen median aikakautena nettikiusaaminen on yleisempää kuin koskaan. Siitä kärsivät niin tavalliset kansalaiset kuin julkisuuden henkilöt. 

Eilen tiistaina uutisoimme, että radiojuontajat Aki Linnanahde ja Minna Kuukka saivat kehotuksen laihduttaa Emma-gaalan jälkeen, ja nyt Amanda Harkimon osallistuminen Nelosen Temptation Island -ohjelmaan on aiheuttanut huomattavaa närkästystä. 

Lue lisää: Radio Novan suosikkijuontajille karua palautetta Emma-gaalasta - Instagram-kuva paljastaa totuuden: Kannattaisiko teidän molempien laihduttaa?

Raskaana profiilikuvassa poseeraava Suvi niminen nainen jakoi Twitterissä artikkelin Temptation Island -sinkkuvalinnoista seuraavilla saatesanoilla. 

amandaharkimo

- Mikä jättiyllätys se on että muka on koko kansakunnan #jakorasia ja #huora #amandaharkimo sekä #gigolo #anttikurhinen molemmat yhteiskunnan pohjasakkaa. 

Amanda otti Suvin nokkelasta päivityksestä kuvakaappauksen ja jakoi sen yli 40 000 seuraajalleen. 

- Jos Linnanahteen pitää alkaa laihduttaa niin mun pitää sit varmaan nöyrästi lopettaa seksin myyminen. 

Mainittakoon vielä loppuun, ettei Amanda harjoita seksipalveluiden myymistä, ainakaan Seiskan tietojen mukaan. Saarella on kuitenkin mukana kaksi naista, jotka molemmat työskentelevät aikuisviihdemaailmassa.

Lue lisää: Sokkipaljastus: Juuri 18 vuotta täyttänyt Temptation Island -Melissa etsii seuraa seksisivustolta - alastonkuvia netissä, työskentelee myös stripparina! K18-kuvat!

18-vuotias Melissa työskentelee stripparina ja samoin 21-vuotias Milja. Sen lisäksi nainen on esiintynyt myös aikuisviihde-elokuvassa itse Mr. Lotharin, eli Anssi Viskarin kanssa. 

Lue lisää: Ohhoh, Temptation Islandin sinkkunainen Milja, 21, on ammattistrippari: myy edustusseuraa 500 eurolla ja mainostaa "kaunista p****a" - rohkeita kuvia!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen & lars johnson
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!