fbq
Uutiset
19.01.2017 07:10
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Amanda Harkimo
Amanda Harkimo vaihtoi lätkäpelaajat hurjaan vapaaottelijaan: Treffailemme!
Uutiset
19.01.2017 07:10
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Tv-tähti ja dj Amanda Harkimo, 26, on tällä hetkellä kovassa nosteessa. Hän kuvaa parhaillaan keväällä ilmestyvää Amanda ja pelimiehet -sarjaa, jossa hän matkustaa ympäri Venäjää ja Pohjois-Amerikkaa tapaamassa suomalaisia KHL- ja NHL-tähtiä. 

Lisäksi Amandalla on sutinaa myös suhderintamalla. Hän nimittäin tapailee jättimäistä 191-senttistä ja 105-kiloista englantilaista vapaaottelutähteä Stuart Austinia, 28.

– Tapasimme Suomessa ensimmäinen lokakuuta, kun olin dj:nä EuroFC-MMA-tapahtumassa, jossa Stuart oli ottelemassa, Kiinasta Seiskan tavoittama Amanda viestii.

Amandan ja Stuartin ”jonkinlaisesta jutusta” kertoi ensimmäisenä Iltalehti, joka bongasi parin hempeilevän Helsingin Hartwall-areenassa järjestetyssä nyrkkeilyillassa joulukuussa. 

Sekä Amanda että Stuart reissaavat töidensä puolesta ahkerasti ympäri maailmaa, joten yhteistä aikaa heillä ei rajattomasti ole.

– Sen lokakuun jälkeen olemme treffailleet Suomessa ja ulkomailla, mutta enempää en siitä vielä tässä kohtaa haluaisi sanoa, Amanda toteaa Seiskalle.

Amanda on viihtynyt sinkkuna pitkään, mutta Seiskan lukijat ovat bonganneet häntä illallisilta muun muassa useiden tunnettujen lätkäpelaajien kanssa. Ennen suhdetta Stuartiin Amanda ei kuitenkaan ole myöntänyt minkäänlaista seurustelusuhdetta kehenkään pitkiin aikoihin.