Amanda Harkimo Ruotsin Paratiisihotellista: Kaikki taktikoivat ja valehtelivat päin naamaa!

Uutiset | 28.10.2015 13:16

Amanda Harkimo nähdään parhaillaan Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa.

 

 

Suomenruotsalainen Amanda huijaisi kaikkia viime keväänä, kun hän kertoi lähtevänsä hermolomalle. Todellisuudessa hän meni Ruotsin Paratiisihotellin kuvauksiin Meksikoon ja tavoittelemaan yli 50 000 euron voittopottia.

- Päätin jo aluksi, että suljen kaikki tunteet pois ja menen taktikoimaan taloon, mutta kyllä siellä oli sutinoita. Kaikki taktikoivat ja valehtelivat päin naamaa, joten siksi siellä tulee paljon riitoja. Se oli kovaa peliä, ja olin henkisesti aivan poikki, kun tulin Suomeen kesän alussa, Amanda myöntää.

 

 

Ruotsin Paratiisihotellin kuvaukset kestävät reilut kolme kuukautta, kun taas Suomen versio sarjasta kuvataan alle kuukaudessa.

- Sekä talo että tuotanto on paljon isompi kuin Suomessa, ja heidän budjettinsa on neljä miljoonaa euroa. Ruotsin tuotanto valitsee lempiasukkaansa ja paapoo heitä, kun taas Suomessa tuotantoyhtiöt pitävät kaikkia tasavertaisina. Se oli jännä huomata.

Ruotsin Paratiisihotellin asukkaat ovat isoja tähtiä naapurimaassa.

- Ohjelma on myös minun DJ-hommia ajatellen hyvä, koska haluaisin mennä Ruotsiin kiertueelle. Haluan ehdottomasti kansainvälistyä, joten tämä on taktisesti ajateltu. Tällä hetkellä on sellainen fiilis, että haluaisin asua sekä Suomessa että Ruotsissa, Amanda pohtii.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!