Hyppää pääsisältöön
Esa Lindell kommentoi NHL-sopimustaan.

Ällistyttävän 31 miljoonan euron NHL-sopimuksen tehnyt Esa Lindell hämmästelee Seiskalle: ”Onhan se älytön määrä rahaa!”

NHL-seura Dallas Starsin suomalaispuolustaja Esa Lindell kuuluu teksasilaisseuran peliaikakuninkaisiin. Starsin päävalmentaja Jim Montgomery antaa Lindellille reippaasti luottoa - aivan kuten seuran toisellekin suomalaispuolustajalle, Miro Heiskaselle.

Tikkurilan Jää-Veikkojen kasvatti Lindell, 25, on kausi toisensa jälkeen kasvattanut rooliaan Dallasin puolustuksessa, jonka ehdoton kivijalka hän nykyään on.

Lue myös: Texasissa on uusi sheriffi! Tiesitkö, miten paljon Esa Lindell tienaa tästä kaudesta? Miro Heiskanen härskissä palkkakuopassa, Kasperi Kapaselle jättimäinen palkankorotus – näin suomalaistähdet takovat tiliä NHL:ssä!

Pomminvarma peruspelaaminen ja järkyttävän kuorman kantaminen palkittiin viime keväänä, kun Esa rustasi nimensä kuusivuotiseen ja kokonaisarvoltaan 31 miljoonan euron jatkosopimukseen. Kuluvasta kaudesta hän kuittaa bonuksineen 6,3 miljoonaa.

– Onhan se älytön määrä rahaa ja älytön diili. Mutta ei se ihmiseen ja luonteeseen vaikuta sen kummemmin. Tai ei ainakaan pitäisi vaikuttaa, Esa pohdiskelee Seiskalle.

Lue myös: Tulossa järisyttävä palkankorotus! Dallasin Starsin ykköstykki Roope Hintz tekee mitä lystää – seurakaveri ylistää Seiskalle: ”Aika pirun vaarallinen kaveri”

Lue lisää Esasta ja Miro Heiskasesta tuoreesta Seiskasta!

Dallas Starsin luottoratsulla Esa Lindellillä on 31 miljoonaa syytä hymyyn. – Eihän se raha onnea tuo mutta turvaa kylläkin, hän myöntää.
Dallas Starsin luottoratsulla Esa Lindellillä on 31 miljoonaa syytä hymyyn. – Eihän se raha onnea tuo mutta turvaa kylläkin, hän myöntää.

 

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
All Over Press ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!