Alkoholiongelmistaan puhunut Aleksi Valavuori rehellisenä – ei ole löytänyt korviketta: ”Ei ole mitään niin siistiä fiilistä kuin…”

Uutiset | 02.02.2021 13:30

Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori keskusteli alkoholista ex-kiekkoilija Ville Uusitalon kanssa Valavuori LIVE -ohjelmassa. Aleksi on puhunut avoimesti alkoholiongelmastaan ja siitä, että hän lopetti juomisen pari vuotta sitten.

Lue myös: Aleksi Valavuorelta riipaiseva avautuminen alkoholismistaan ja jättimäisistä ulosottoveloistaan: "Onnistuin tuhoamaan lähes kaiken - syy löytyy peilistä"

- En ole löytänyt tai etsinyt korviketta humalan tunteelle. On rehellisesti myönnettävä, etten ole löytänyt mitään niin siistiä fiilistä kuin ensimmäinen tunti tai kaksi, kun se nasahtaa tuohon etulohkoon. Silloin unohtaa hetkeksi kaiken. En ole vastaavaa löytänyt. En voi sitä enää vetää, koska se aiheuttaa niin paljon kaikkea muuta p**kaa, mutta vastaavaa en ole löytänyt, Aleksi kertoi rehellisesti ajatuksistaan.

Lue myös: Aleksi Valavuori naureskelee Kalle Palanderin Tinder-kohulle – Kallelta tyhjentävä tunnepurkaus: ”Alkaa olla pinna pikkaisen kireällä, s**tana!”

Ville Uusitalo pohti Aleksille sitä, miten helposti moni ammattiurheilija turvautuu alkoholiin uran päätyttyä.

- Ammattiurheilijan elämä, niin.. Ihmiset ajattelevat, että sitä on parrasvaloissa päivästä toiseen. Se on aika kaukana siitä – ainakin täällä Suomessa. Sitten, kun lopetat urasi, kaikki sanovat, että sinua jeesataan. P**kan marjat, kukaan ei sinua auta. Olet aivan yksin. Jos olet niin kauan yksin, ettet löydä mitään, alat ryypätä. Niin se menee.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Vuokra- ja ruokarahat tiukassa! Marianne Kiukkonen elämästään yh-äitinä: Kadun, etten ollut enemmän läsnä poikani elämässä

Katso video!

Syövän selättänyt Hunks-komistus Jani Kokki miettii elämänmuutosta – ”Kaikki päivät ovat aika samanlaisia”

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!