Uutiset

Alina Voronkovan kiekkoilijakulta Joonas sai koronatartunnan Valko-Venäjällä

31.05.2020 11:02

Farmi Suomi -ohjelmaan osallistunut Alina Voronkova, 25, suunnittelee häitä kihlattunsa, jääkiekkoilija Joonas Hurrin, 29, kanssa. Juhlat on tarkoitus pitää kesällä 2021. Alinan kihlattu Joonas pelasi tällä kaudella jääkiekkoa Valko-Venäjällä, mutta on nyt palanut Suomeen. Pari on elänyt pitkään etäsuhteessa, ja osaakin sen vuoksi arvostaa nyt yhteistä aikaa aivan eri tavalla.

- Olemme olleet pääasiallisesti kotona kahdestaan, katselleet tv-sarjoja ja koonneet tuhannen palan palapeliä. Viime perjantaina toteutimme tavoitteemme ja pyöräilimme 80 kilometriä Pertunmaalle.

xc

Syy oireille löytyi

Joonas kärsi Valko-Venäjällä flunssaoireista, mutta hänen sairauttaan ei tutkittu. Koronatesti tehtiin vasta lentokentällä kiekkoilijan palatessa Suomeen. Testin tulos oli positiivinen. Myös Alina testattiin, mutta hän sai puhtaat paperit.

- Ei meistä kumpikaan oireillut, mutta lääkäri soitti joka päivä ja kyseli kuulumisia. Onneksi vanhemmat asuvat lähellä. He toivat ruokaa ovelle.

Alina toivoo, että koronakevään jälkeen alkava kesä tarjoaisi tapahtumia. Suurin osa kesäriennoista on luonnollisesti peruttu ja aikaa on vietetty kotioloissa riittämiin. Tapahtumien perumisten myötä Alinan työkalenteri on näyttänyt tyhjältä. 

- Välillä on tuntunut, että pää hajoaa. Onneksi olen saanut kuitenkin joitain uusia yhteistyökuvioita Instagramissa. Kyllä tämä kaikin puolin alkaa nyt olla helpompaa kuin koronahässäkän alussa.

 

 

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!