fbq
Uutiset
28.09.2019 19:56
Teksti: Petri Voutilainen & Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan toimitus
alina voronkova
Alina Voronkova luopuu Miss Suomi kruunustaan tänään: "Olo ei ole lainkaan haikea!"
Uutiset
28.09.2019 19:56
Teksti: Petri Voutilainen & Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Miss Suomi 2018 Alina Voronkova, 24, edusti Miss Suomi -finaalissa tänään lauantaina (28.9.). Hallitseva missi luopuu tänään kruunustaan, mutta uuden alku ei sureta.

-Rehellisesti tämän hetkinen fiilis on hieman pöhnäinen. Olen kuitenkin innoissani, sillä tämä on uuden alkua, Alina kertoo Seiskalle.

Lue myös: Kenen kanssa Alina Voronkova on kihloissa? Minkä kaupungin valtuutettu on Salkkarit-tähti Pete Lattu? Testaa tietosi Fort Boyard Suomi -kisaajista!

Kruunun luovuttaminen ei ole Alinalle katkera tai haikea paikka. Itkuja ei tulla nimittäin näkemään.

-En missään nimessä tirauta edes kyyneltä. Mielestäni on vain mahtavaa saada uusi perheenjäsen Missi-perheeseemme. Ei itketä eikä ole haikea fiilis. Koetan vetää viimeiset hallitsevan missin hetkeni asiallisesti, hän tiivistää.

Misseys muutti elämän

Kulunut vuosi hallitsevana Miss Suomena toi Alinan elämään paljon uutta. Voisi sanoa, että misseys muutti kuvankauniin Alinan elämän.

- Olisin edelleen DNA:lla myymälätöissä ilman Miss Suomi-kisaa. Tämä on mahtava ponnahduslauta.

Vaikka Alina ei päässyt kisaan ensimmäisellä yrittämällä, palkittiin sitkeys lopulta.

Lue myös:  "Tästä ei tule yhtään mitään!" Huutokauppakeisari pettyy ankarasti Alina Voronkovan tavaraan - jakson pelastaa Etupenkin Erkin arvoesine!

Hain ensimmäistä kertaa mukaan Miss Suomeen vuonna 2015, ja siitä on kehitytty todella paljon, hän muistelee.

Kehitys on näkynyt myös työkuvioissa. Verkostoituminen alan ihmisten kanssa on tuonut hänelle uusia työtarjouksia. Oma aktiivisuus on ollut myös suuressa roolissa.

- Lupasin että pidän itseni missivuoden aikana aktiivisena ja niin olen tehnyt. Suomessa on pienet piirit, ja olen tutustunut paljon uusiin ihmisiin. Tunnen jengiä ja voin vaikuttaa omalla aktiivisuudellani uraani, hän hehkuttaa.

Alinalla on uransa suhteen iso haave.

-Haluaisin joskus oman talk show -ohjelman. Se olisi vielä toistaiseksi liian iso haukkaus, mutta joskus sitten se olisi mahtavaa, Alina haaveilee.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »