fbq
Uutiset
28.09.2017 17:20
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Ali Jahangiri poseeraa Seiskalle
Ali Jahangirilta nokkela vastine Arman Alizadin sotaveteraaniliitolta saamalle kunnialle: Arman pelasi maahanmuuttajapelin läpi!
Uutiset
28.09.2017 17:20
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Toimittaja Arman Alizad vastaanotti viime viikolla Suomen sotaveteraaniliitolta kunnianosoituksen, joka tuskin jäi kovin monelta huomaamatta.

Lue lisää: Sotaveteraaniliitto palkitsema Arman Alizad: Uskosta huolimatta oli selvää, että menen armeijaan!

Arman perheineen muutti Iranista Suomeen 80-luvulla. Kymmenisen vuotta myöhemmin Suomeen muutti myös Iranista, nykyään koomikon hommia puskeva Ali Jahangiri, joka tarttui blogissaan Armanin saamaan ansiomitaliin veteraanityön päämäärien ja isänmaan eteen tehdystä työstä.

Arman Alizad poseeraa Seiskalle

Tyylilleen uskollisesti Ali kirjoitti päivityksen ”pakolaispelistä”, jonka Arman on heittämällä vetänyt läpi. Kirjoituksen lopussa Ali muistuttaa lukijoita sekä Armania siitä, että: Tämä on erittäin iso juttu pakolaispelille maailmanlaajuisesti. Siksi haluan onnitella sinua veli ainoalla osaamallani tavalla. Eli vittuilemalla. Rakastan sinua.

Pakolaiset ry haluaakin nyt paljastaa, että Arman on ensimmäisenä maailmassa pelannut suomen maahanmuuttajapelin läpi. Hän on ensimmäinen maahanmuuttaja / pakolainen, joka läpäisi pelin vaikeimman tason, eli boss-levelin. Tämä tarkoittaa sitä että Arman on saanut pelin harvinaisimman voimavaran, eli Ennakkoluulosuojan. Ennakkoluulosuoja on ehtymätön voimanlähde jonka erityispiirteisiin kuuluvat muun muassa etuoikeus tulla kohdelluksi yksilönä, oikeus olla integroitunut sekä oikeus pyytää Elovena-tytön kättä.

Lue Alin blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä!

Arman on joutunut Alin sketsiaiheeksi ennenkin. Viimeisimmässä setissä Ali totesi, ettei laske toveriaan edes enää maahanmuuttajaksi laisinkaan.

- Eihän Armaniakaan voi enää laskea. Hänkin joskus edusti meitä. Ei hän edes oikeastaan ehdi ja eikä hän oikeastaan voi, jos mietitään sitä ihan rehellisesti. Armanin sponsori on nykyään Varusteleka, niin c'mon! Miten hyvin sun pitää olla integroituna suomalaiseen yhteiskuntaan, ennen kuin armeijan ylijäämätavarakauppa on silleen, että "me tarvitaan joku, joka näyttää siltä, että se on ennenkin käyttänyt meidän tuotteita". on joutunut Alin sketsien aiheeksi aikaisemminkin.