Uutiset

Ali Jahangiri julkaisi harvinaisen kuvan äidistään: Hän on superihminen!

28.08.2017 16:19

Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta tuttu koomikko Ali Jahangiri onnittelee Instagram-sivuillaan äitiään, joka täyttää tänään maanantaina 60 vuotta. Kuvan yhteyteen Ali on kirjoittanut pitkän tekstin, jossa kertoo muun muassa äitinsä muuttaneen Suomeen 34 vuotta sitten. Uudessa maassa äiti oli valmis opettelemaan uuden kielen ja sopeutumaan ympäristöön.

- Hän läpäisi ensimmäisten joukossa sairaanhoitajien pätevyyskokeen ja jatkoi ammattiaan Suomessa. Samalla hän tuki yrittäjäpuolisoaan läpi konkurssin ja piti huolen, että pojat kävivät koulunsa loppuun. Tänään, 26 vuotta myöhemmin, hän on johtaja ja arvostettu terveysalan työntekijä. Lisäksi hän on kasvattanut yhden kauppatieteiden maisterin sekä yhden lääkärin. Hän on lisäksi mukana rakentamassa puolisonsa yritystä. Mun äiti on tänään 60 vuotias superihminen, jonka paras lahja minulle on ollut elämäni ja asenteeni. Lisäksi hän on maailman paras mamma. Hyvää syntymäpäivää äiti. Aasheghetam, Ali kirjoittaa kuvan yhteyteen.

 

Hän on äitini. Hän muutti Suomeen 34 vuotiaana. Hän opetteli uuden kielen ja mukautui uuteen ympäristöön. Hän läpäisi ensimmäisten joukossa sairaanhoitajien pätevyyskokeen ja jatkoi ammattiaan Suomessa. Samalla hän tuki yrittäjäpuolisoaan läpi konkurssin ja piti huolen, että pojat kävivät koulunsa loppuun. Tänään, 26 vuotta myöhemmin, hän on johtaja ja arvostettu terveysalan työntekijä. Lisäksi hän on kasvattanut yhden kauppatieteiden maisterin sekä yhden lääkärin. Hän on lisäksi mukana rakentamassa puolisonsa yritystä. Mun äiti on tänään 60 vuotias superihminen, jonka paras lahja minulle on ollut elämäni ja asenteeni. Lisäksi hän on maailman paras mamma. Hyvää syntymäpäivää äiti. Aasheghetam.

Henkilön Ali Jahangiri (@alijahangirifi) jakama julkaisu

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!