Aleksi Valavuori: Lyön vetoa miljoonalla vuodessa!

Aleksi Valavuori: Lyön vetoa miljoonalla vuodessa!

Uutiset | 06.03.2014 12:19

Koripallojohtaja, tv-kasvo Aleksi Valavuori on harrastanut pitkään vedonlyöntiä. Hän pelaa vuosittain noin miljoonalla eurolla. Se on hänen liikevaihtonsa, bruttosummana. Sama raha kiertää pelikassassa.

- Päiväkohtainen liikevaihtoni on noin 3 000 euroa. Se tarkoittaa, että saatan lyödä päivisin 15 vetoa 200 eurolla tai kolme vetoa tonnin panoksella. Pelivuoden aikana voitto- tai tappiomääräni ovat vain noin viisi prosenttia. Marginaalit ovat pieniä, Aleksi kertoo.

 

Aleksi Valavuori tekee jopa tuhannen euron pitkävetolappuja.

 

"Saan isoja kiksejä"

Aleksi on viime vuosina vähentänyt pelaamistaan. Hän pelaa harkitummin, kun aikaisemmin vetoja tuli räiskittyä sinne ja tänne.

- Pelaaminen on todella koukuttavaa, saan siitä isoja kiksejä. Siksi olen pyrkinyt vähentämään. Jos lyön vetoa, seuraan myös peliä. Jos minulla on jokin veto sisällä, en ole kotona täysin läsnä. En ole sellainen, että lyön vedon ja katson tuloksen huomenna. Minun pitää tietää tässä ja nyt. Minun on pakko tietää, kuka tekee seuraavan maalin. Kun olen kotona, yritän jättää vedonlyönnit takavasemmalle, Aleksi kertoo.

- Luonteeni on ollut aina sellainen, että jos en tiedä tai ymmärrä jotain, haen tiedon saman tien. Vihaan elää epätietoisuudessa ja tilassa, etten tiedä jotain. Silloin tuntuu, että olen takamatkalla, hän jatkaa.

 

En ole paras

Aleksi ei ota itseään liian vakavasti pelatessaan eikä hän aseta pelaamiselleen suuria odotusarvoja.

- Olen syyllistynyt itsekin siihen, varsinkin pokerissa, että minun pitäisi olla maailman paras pelaaja. Olen kaukana siitä. Kaikissa asioissa ei tarvitse olla aina paras. On tietenkin vaikea myöntää, että joku on parempi, mutta olen oppinut myöntämään. Se on ihan tervettä.

 

KATSO MYÖS:

Bikinimissi voitti 1000 euroa pokerissa - lahjoitti voittosumman!

Oho, suomalainen pokerimiljonääri yllätti - väänsi tortun kauppakeskuksessa!

Teksti:Paavo Nurmi
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!