Uutiset
Katso kuva!

Aleksi Valavuorelta riipaiseva avautuminen alkoholismistaan ja jättimäisistä ulosottoveloistaan: "Onnistuin tuhoamaan lähes kaiken - syy löytyy peilistä"

13.08.2020 17:07

Urheilun ja viihteen sekatyömies Aleksi Valavuori on ajautunut pahaan talousahdinkoon. Seiska uutisoi viime viikolla, että Aleksilla on tällä hetkellä peräti 642 000 euron ulosottovelat, joista valtaosa koostuu maksamattomista mätkyistä eli jäännösveroista.

Verohallinnosta ei kerrota Seiskalle tarkemmin, mistä ja miltä ajalta verovelat ovat kertyneet. Ne saattavat kuitenkin liittyä Aleksiin kohdistettuun rikostutkintaan. Vuosi sitten kerrottiin, että urheilupersoonaa epäillään törkeästä veropetoksesta ja kirjanpitorikoksesta. Seiskan tietojen mukaan jutun esitutkinta on valmis, mutta kokonaisuudesta ei ole vielä nostettu syytteitä.

Lue lisää: Aleksi Valavuori järkyttävässä ulosottokierteessä – velkaa 642 000 euroa!

Torstaina Aleksi avasi vaikeaa rahatilannettaan Instagram-tilillään, kun hän julkaisi riipaisevan tilityksen taloudellisesta kamppailustaan.

Aleksi kertoi, että hän maksoi torstaina yli 50 000 euroa verottajalle ulosoton kautta ja samalla paljasti olleensa nyt jo pitkään raittiina.

- Tänään tuli täyteen 500 päivää ilman alkoholia ja samalla maksettua vähän yli 50 tonnia verottajalle / ulosottoon, Aleksi kertoo tuoreessa somepäivityksessään.

- Verottajan kanssa taistelu on kestänyt nyt kolme vuotta ja se on vienyt ihan kaiken, eikä taistelulle näy ihan heti loppua. Mutta, vaikka tulkintani verottajan näkemykseen on aika lailla erilainen ja se tuli monin tavoin yllätyksenä, tulen hoitamaan vastuuni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänään tuli täyteen 500 päivää ilman alkoholia ja samalla maksettua vähän yli 50 tonnia verottajalle / ulosottoon. Verottajan kanssa taistelu on kestänyt nyt kolme vuotta ja se on vienyt ihan kaiken, eikä taistelulle näy ihan heti loppua. Mutta, vaikka tulkintani verottajan näkemykseen on aika lailla erilainen ja se tuli monin tavoin yllätyksenä, tulen hoitamaan vastuuni. Se mikä minulle lopulta tuomitaan maksettavaksi, sen maksan, teen kahta kovempaa duunia ja mihinkään karkuun en ole juoksemassa. Toivottavasti asiassa päästään järkevään yhteisymmärrykseen jossain kohtaa. Virheetön en ole, on tullut tehtyä pirusti virheitä ja syy löytyy vain ja ainoastaan peilistä. Jossain kohtaa meni aivan liian kovaa ja aivan liian moni asia jäi hoitamatta. Joskus olen myös onnistunut, nykyään enemmän kuin aiemmin. Monista virheistä olen maksanut kovaa hintaa. Alkoholismin hinta on kuitenkin ollut ylivoimaisesti kovin, sillä onnistuin tuhoamaan lähes kaiken. Sen takia tässä kohti tuntuu nyt aivan helvetin hyvältä, nimittäin tiedän, että tuon taistelun olen viimein voittanut. Ja ilman välitöntä lähipiiriäni, lasteni upeaa äitiä ja saamaani tukea en tässä olisi nyt tätä kirjoittamassa. Kiitos teille. Yhden pyynnön esitän, en itseäni varten vaan ihan meitä kaikkia varten. Muistakaa aina, että kaikilla meillä on taisteluja käynnissä, taisteluita, joista muut eivät tiedä yhtään mitään. Näpyttelen tässä samalla tarinaani kansien väliin kirjan muodossa, kenties myös äänikirjan tai sitten luen tarinani ääneen talk show'ssani. Se toimii samalla melko terapeuttisena kokemuksena, voin kertoa. Katsotaan missä muodossa se ulos tulee, mutta tässä nyt lyhyt päivitys koska koin, että se pitää tehdä. Mitään haastatteluja en näistä aiheista anna ja verottajan kanssa taistelu jatkuu. Sen sijaan urheilusta ja työstäni puhun mielelläni, kuten teen useana iltana ohjelmassani. Never give up.

Henkilön Aleksi Valavuori (@valavuori) jakama julkaisu

"Onnistuin tuhoamaan lähes kaiken"

Valavuori ilmoitti toivovansa, että jopa rikostutkintaan asti edennyt kiista saisi jossain vaiheessa molempia osapuolia miellyttävän ratkaisun.

- Se mikä minulle lopulta tuomitaan maksettavaksi, sen maksan, teen kahta kovempaa duunia ja mihinkään karkuun en ole juoksemassa. Toivottavasti asiassa päästään järkevään yhteisymmärrykseen jossain kohtaa.

Lue myös: Aleksi Valavuoren talousahdinko: "En kommentoi ikäviä asioita" - myykö hän kohutalonsa?!

Valavuori myöntää myös tehneensä elämässään runsaasti virheitä, jotka ovat ajaneet hänet taloudelliseen ahdinkoon. Samalla hän paljastaa kamppailleensa takavuosina alkoholismin kanssa.

- Virheetön en ole, on tullut tehtyä pirusti virheitä ja syy löytyy vain ja ainoastaan peilistä. Jossain kohtaa meni aivan liian kovaa ja aivan liian moni asia jäi hoitamatta. Joskus olen myös onnistunut, nykyään enemmän kuin aiemmin. Monista virheistä olen maksanut kovaa hintaa. Alkoholismin hinta on kuitenkin ollut ylivoimaisesti kovin, sillä onnistuin tuhoamaan lähes kaiken. Sen takia tässä kohti tuntuu nyt aivan helvetin hyvältä, nimittäin tiedän, että tuon taistelun olen viimein voittanut. Ja ilman välitöntä lähipiiriäni, lasteni upeaa äitiä ja saamaani tukea en tässä olisi nyt tätä kirjoittamassa. Kiitos teille.

- Yhden pyynnön esitän, en itseäni varten vaan ihan meitä kaikkia varten. Muistakaa aina, että kaikilla meillä on taisteluja käynnissä, taisteluita, joista muut eivät tiedä yhtään mitään.

Omaelämäkerta tulossa?

Aleksin mukaan hän kirjoittaa parhaillaan omaelämäkertaa. Sen lisäksi hänellä on oma urheiluaiheinen keskusteluohjelma Twitch-sivustolla.

- Näpyttelen tässä samalla tarinaani kansien väliin kirjan muodossa, kenties myös äänikirjan tai sitten luen tarinani ääneen talk show'ssani. Se toimii samalla melko terapeuttisena kokemuksena, voin kertoa. Katsotaan missä muodossa se ulos tulee, mutta tässä nyt lyhyt päivitys koska koin, että se pitää tehdä. Mitään haastatteluja en näistä aiheista anna ja verottajan kanssa taistelu jatkuu. Sen sijaan urheilusta ja työstäni puhun mielelläni, kuten teen useana iltana ohjelmassani. Never give up.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!