Alastonkuvaaja Nadi Hammouda löysi lääkkeen masennukseen kameran etsimen takaa: Valokuvaaminen pelasti henkeni!

Uutiset | 31.01.2018 13:19

Seiska kertoi aikaisemmin valokuvaaja Nadi Hammoudasta, joka on ansainnut luottamuksen monen suomalaisen julkkiksen luottokuvaajana. Nadin kameran edessä ovat esiintyneet alasti monet julkkiskaunottaret.

Lue lisää: Julkkiksia nakuna kuvanneen Nadi Hammoudan upeat otokset: Sara Chafak alasti, Sabina Särkkä ja Krista Kosonen sensuelleina – kuvat!

Lue lisää: Julkkisten alastonkuvaaja Nadi Hammouda ihmettelee kuvaajia, jotka käyttävät mallejaan seksuaalisesti hyväksi: ”Kaikki perustuu luottamukseen!”

Nadi on itseoppinut kuvaaja. Kouvolalainen kirvesmies on noussut kahdeksassa vuodessa alansa huipulle, mutta rikastumaan hän ei ole päässyt.

– Kyse on ollut alusta saakka selviytymisestä. On hauskaa, kun luullaan, että minulla olisi kattohuoneisto, Jaguar ja kultakello. Ei ole, vaan taloudellisesti asiat ovat yhtä päin helvettiä kuin aloittaessanikin.

Nadi on avoimesti kertonut henkisistä vastoinkäymisistään. Kuvaaminen on ollut tie ulos masennuksesta ja itsetuhoisuudesta.

– Minusta on kasvanut mies. Elin pitkään muiden nurkissa omaisuus pakattuna yhteen rinkkaan. Jos olisin jatkanut sillä elämäntyylillä, olisin todennäköisesti kuollut. Kyllästyin ankeuteen, viinaan ja huumeisiin. On kivempaa olla iloinen ja hyvä ihminen.

Lue myös: Huhhuh, mikä kaunotar: Lotta Näkyvä poseeraa alasti mykistävässä kuvassa!

Palaveri Playboyssa

Tällä hetkellä elämä hymyilee Nadille. Arkea on tasoittanut ennen kaikkea kihlattu Sofia, jonka kanssa Nadi on asettunut Saksaan.

– Kun olimme asuneet Berliinissä kaksi kuukautta, Saksan Playboyn tuottaja vastasi yllättäen sähköpostiini. Lähdin tapaamiseen Müncheniin, ja vaikutti siltä, että homma repeää. Ehdin innostua, ja asiasta uutisoitiin Suomessakin. Valitettavasti sen jälkeen ei ole tapahtunut mitään, enkä ole päässyt ottamaan yhtäkään kuvaa Playboylle.

Lue myös: Huhhuh, näin seksikkäänä et ole Miss Suomi -finalisteja aikaisemmin nähnyt - alusvaatekuvat!

Nadi valmistelee parhaillaan helmikuussa avattavaa Valheista valoon -esikoisnäyttelyään. Samalla hän pohtii, mikä on seuraava ammatillinen suunta.

– Maailma on täynnä tissiä ja persettä. Kun sellaisia kuvia tulee joka tuutista, menen itse toiseen suuntaan. Se on minun vastalauseeni.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!