fbqAlastonkuva suomalaisesta tv-kasvosta leviää - Bimbo Oy -tähden rakkaalleen lähettämä nakuotos päätyi vääriin käsiin: Koen oloni nöyryytetyksi! | Seiska
Sointu Orvokki poseeraa Seiskalle

Alastonkuva suomalaisesta tv-kasvosta leviää - Bimbo Oy -tähden rakkaalleen lähettämä nakuotos päätyi vääriin käsiin: Koen oloni nöyryytetyksi!

Uutiset | 18.07.2017 16:43

Bimbo Oy -tv-ohjelmasta tuttu Sointu Orvokki kirjoittaa Facebookissa erittäin surullisesta asiasta, joka on käynyt niin monelle muullekin naiselle. Jenni Vartiainen teki asian tiimoilta jopa kappaleen Nettiin.

Sointun Facebook-päivityksen mukaan hänestä otettu alastonkuva on päätynyt vääriin käsiin ja alkanut levitä.

Tämän päivityksen tekeminen on minulle todella kivuliasta. Olen joutunut rikoksen uhriksi ja minusta levitetään alastonkuvaa. Kyseinen kuva on tarkoitettu aikoinaan vain yhden, minulle erittäin rakkaan ihmisen silmille. Kuva on kuitenkin vuotanut nyt tahtomattani väärien ihmisten käsiin ja koen oloni todella nöyryytetyksi.

Julkaisussaan Sointu haluaa katkaista huhuilta siivet sekä olla varoittavana esimerkkinä muille ihmisille, erityisesti naisille. Sointu kertoo ilmoittaneensa asiasta poliisille.

Älkää ottako itsestänne arkaluontoista materiaalia, edes omille kumppaneillenne. Tein virheliikkeen ja kadun sitä syvästi.

Sointu pyytää myös kaikkia kuvan vastaanottaneita henkilöitä, etteivät he uudelleenvälittäisi sitä eteenpäin.

Olen ollut poliisiin yhteydessä asian tiimoilta. Alastonkuvan levittäminen on rikos ja siitä voi saada lainvoimaisen tuomion, sillä kyse on yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. Kuvaa ei ole tarkoitettu julkiseen levitykseen.

Pyydän teitä rakkaat ihmiset, että ette jakaisi tätä kuvaa whatsapissa, snapchatissa tai missään muualla. Kyseisen kuvan levittäminen on rikollista toimintaa. Pyydän että yritätte asettaa itsenne minun asemaani. Mikäli törmäätte ihmisiin, ketkä levittävät kyseistä kuvaa, olkaa yhteydessä minuun tai raportoikaa asiasta poliisille.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!