Hyppää pääsisältöön
rikos

Alakouluikäisen pojan murhasta epäillyllä 36-vuotiaalla miehellä värikäs rikoshistoria - tuomittu muun muassa pahoinpitelyistä ja varkaudesta

Alakouluikäisen pojan surmasta epäillyn miehen taustoista paljastui useita rikostapauksia.

Alakouluikäisen pojan surmasta epäilyllä ulkomaalaistaustaisella, 36-vuotiaalla miehellä on Seiskan saamien tietojen mukaan entuudestaan rikoshistoriaa. Helsingin käräjäoikeudesta kerrotaan Seiskalle, että mies on tuomittu muun muassa varkaudesta, rattijuopumuksesta ja muutamasta pahoinpitelystä.

Rikokset ovat tapahtuneet 2000-luvulla.

Lue myös: Alakouluikäinen poika surmattiin Helsingin Arabianrannassa jouluaattona – epäiltyä esitetään vangittavaksi: Rikosnimikkeen perusteena on erittäin raaka ja julma tekotapa

 

Esitetään vangittavaksi

Tänään torstaina (27.12.) poliisi tiedotti, että Helsingin Arabianrannassa tapahtuneen henkirikoksen epäiltyä tekijää esitetään vangittavaksi. Vangitsemisvaatimus käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa huomenna perjantaina (28.12.).

Poliisi tutkii alakouluikäiseen poikaan kohdistunutta henkirikosta murhana.

- Rikosnimikkeen perusteena on erityisen raaka ja julma tekotapa ja se, että rikoksen kohteena on ollut puolustuskyvytön lapsi, tutkinnanjohtaja Kirsi Kanth kertoi poliisin tiedotteessa.

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!