Hyppää pääsisältöön
Aku Louhimies

Aku Louhimies puuttui vihdoin Facebook-sivuillaan käytyyn keskusteluun: "Pyydän, että ihmiset lopettaisivat asian esille tuoneiden näyttelijöiden haukkumisen"

Viime päivinä on kohistu ohjaaja Aku Louhimiehen vääränlaisesta vallankäytöstä ohjattaviaan kohtaan.

Lue myös: Yle: Aku Louhimies laittoi näyttelijän vaatteisiin torakoita ja itketti lasta vanhemman kuolemalla - Louhimies vastaa: "Kukaan ei ole aiemmin kertonut kärsineensä työskentelystä kanssani"

Lukuisat näyttelijät kertoivat kokemuksistaan Ylelle maanantaiaamuna (19.3.) julkaistussa artikkelissa.

Lue myös: Yle: Pamela Tola joutui Aku Louhimiehen kiusaamaksi: "Tunsin vastanäyttelijän sukupuolielimet ihollani"

Ohjaajaa puolustetaan ja naisnäyttelijöitä syyllistetään

Aku postasi heti artikkelin julkaisun jälkeen oman näkökulmansa tapaukseen julkiseen Facebook-profiiliinsa. Hän kirjoitti, että kokee olevansa epäonnistunut ohjaajana työilmapiirin luomisessa ja tuntevansa surua siitä, että tutut näyttelijät ovat kokeneet yhteistyön hänen kanssaan niin ahdistavana.

Lue myös: Matleena Kuusniemi kohtasi Aku Louhimiehen suorassa lähetyksessä - avautui Levottomat-elokuvan seksivihjailuista: On selkeää, etten ole pornonäyttelijä!

Päivitys keräsi satoja kommentteja ja tykkäyksiä, ja sitä on jaettu lähes sata kertaa.

Suuri osa kommentoijista puolusti Akua ja hänen toimintatapojaan, ja syyllisti naisnäyttelijöitä, jotka tulivat asian kanssa julkisuuteen omilla kasvoillaan.

LUE LISÄÄ: Kansanedustaja Lyly Rajalalta tyly kommentti Aku Louhimies -tapaukseen: ""Ovatko nykynäyttelijät liian herkkähipiäisiä ammattiinsa?!"

"Olkaa kunnioittavia"

Nyt Aku on kuitenkin puuttunut keskusteluun ja tehnyt aiheesta uuden päivityksen.

- Ihmiset. Pyritään dialogiin. Yritin jo maanantaina muuttaa tätä sivun kommentointia, mutta ei ollut voimia eikä osaamista. Arvostan tätä keskustelua, vaikka se tuntuu minusta vaikealta. Pyydän että ihmiset lopettaisivat asian esille tuoneiden näyttelijöiden haukkumisen. Olkaa kaikki kunnioittavia näitä naisia kohtaan, jotka omilla nimillään ovat tulleet esille. He ovat tehneet arvokkaan teon ja ansaitsevat kaiken kunnioituksenne ja tukenne.

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!