Hyppää pääsisältöön
Aku Louhimies

Aku Louhimies loisti poissaolollaan Jussi-gaalan punaisella matolla - tuliko ohjaaja takakautta?

Tänään perjantaina (23.3.) parhaillaan käynnissä oleva Jussi-gaala on varmasti yksi seuratuimpia tapahtumia Suomessa.

Ohjaaja Aku Louhimies on ollut yksi tämän viikon kohutuimmista nimistä. Ylen tekemä laaja artikkeli ohjaajan vallankäytöstä ja sadistista ohjausmetodeista näyttelijöitä kohtaan sai aikaan kiivasta keskustelua niin mediassa kuin ihmisten kahvipöydissäkin.

LUE LISÄÄ: OSALLISTUUKO KOHUOHJAAJA KAMPANJAAN? AKU LOUHIMIES EHDOLLA JUSSI-GAALASSA KOLMESSA KATEGORIASSA - GAALAN TEEMANA SEKSUAALISEN JA VÄÄRÄN VALLANKÄYTÖN EHKÄISEMINEN!

Monet julkisuuden henkilöt ovat ottaneet tapauksen tiimoilta myös kantaa aiheeseen liittyen. 

Lue myös: YLE: AKU LOUHIMIES LAITTOI NÄYTTELIJÄN VAATTEISIIN TORAKOITA JA ITKETTI LASTA VANHEMMAN KUOLEMALLA - LOUHIMIES VASTAA: "KUKAAN EI OLE AIEMMIN KERTONUT KÄRSINEENSÄ TYÖSKENTELYSTÄ KANSSANI"

Jussi-gaala näytetään suorana MTV3 kanavalla kello 20.00, mutta juhlavieraat ovat saapuneet jo Kaapelitehtaalle punaista mattoa pitkin. Seiskan tietojen mukaan Louhimiestä ei kuitenkaan nähty mailla eikä halmeilla. Mahdollista on, että ohjaaja tuli tilaisuuteen takakautta. 

Lue myös: KESKUSTELUN ELOKUVA-ALALLA TAPAHTUVASTA AHDISTELUSTA ALOITTANUT HEIDI LINDÉN VASTASI JUSSI-GAALAN ROHKEIMMASTA ASUSTA! KATSO!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!