Aku Hirviniemi joutui liikenneonnettomuuteen.

Aku Hirviniemi selvisi säikähdyksellä! Tähtinäyttelijä liikenneonnettomuudessa bussin kanssa – kuva onnettomuuspaikalta!

14.10.2019 07:14

Näyttelijä Aku Hirviniemi, 35, valmistautuu parhaillaan Suomen Kansallisteatterin suurella näyttämöllä esitettävän Kauppamatkustajan kuoleman ensi-iltaan. Toissa viikon torstaina Aku oli itse matkustajana mutta kuolema ei onneksi läsnä, kun bussi törmäsi hänen Volvoonsa.

– Linja-auto ajoi Akun auton perään teatterin edustalla. Henkilövahingoilta selvittiin, mutta menopelin takaosa meni ruttuun ja takalasi hajosi, Seiskalle selvitettiin tuoreeltaan tapahtumapaikalta.

– Aku selvitteli tapahtunutta pitkään bussikuskin kanssa, ennen kuin jatkoi matkaansa teatterille, linja-autossa olleet raportoivat.

Lue myös: Sonja-rakas vieraili Aku Hirviniemen kuvauksissa Turkissa – pääsi viettämään laatuaikaa kultansa kanssa: ”Hän olisi halunnut vierailla sarjassa!”

Linja-auto kolaroi päin Aku Hirviniemen Volvoa.
Linja-auto kolaroi päin Aku Hirviniemen Volvoa.

 

Hidas tilannenopeus

Seiska tapasi Akun maanantaina Fingerpori-elokuvan lehdistönäytöksessä. Riihimäen mies oli hyvävointinen ja selvinnyt rytäkästä säikähdyksellä, vaikka hänen Volvonsa otti kunnolla osumaa.

– Olin tilanteessa pysähdyksissä, eikä bussillakaan kauheasti vauhtia ollut. Bussikuski ei vain välttämättä huomannut, että siinä olikin vähän ahtaampi tila. Tilannenopeus ei siis ollut kova, Aku kertoo.

– Kun takalasi sitten paukahti sisään, ajattelin, että jaahas, myöhästyn ainakin pari tuntia teatteritreeneistä.

Lue myös: Keihäsmatkat-sarjan kuumat kuvaukset! Aku Hirviniemi heittäytyi missien kanssa altaaseen – kuva!

Aku nähdään pian Fingerpori-elokuvassa. – Rakastan sanallista huumoria ja sanaleikittelyä. Mielestäni Fingerporin vahvuus on aina ollut se oivaltamisen ilo.
Aku nähdään pian Fingerpori-elokuvassa. – Rakastan sanallista huumoria ja sanaleikittelyä. Mielestäni Fingerporin vahvuus on aina ollut se oivaltamisen ilo.

 

Teatteripomo auttoi

Aku kertoo saaneensa apua yllättävältä taholta, kun itse Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho riensi hätiin.

– Mika on käsittääkseni alkuperäiseltä ammatiltaan autonasentaja. Hän tuli henkilökohtaisesti paikkaamaan takalasini, jotta pääsimme jatkamaan harjoituksia, Aku naurahtaa.

Onni onnettomuudessa oli, että henkilövahingoilta vältyttiin. Tapaus myös opetti jotain.

– Ainakin sen, että kun varsinkin täällä Helsingissä on paljon tietöitä, niin täytyy olla entistä tarkkaavaisempi, miten liikenne sujuu.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan lukija, Suvi Sievilä/Solar Films ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!