Aku Hirviniemi joutui liikenneonnettomuuteen.

Aku Hirviniemi selvisi säikähdyksellä! Tähtinäyttelijä liikenneonnettomuudessa bussin kanssa – kuva onnettomuuspaikalta!

Uutiset | 14.10.2019 07:14

Näyttelijä Aku Hirviniemi, 35, valmistautuu parhaillaan Suomen Kansallisteatterin suurella näyttämöllä esitettävän Kauppamatkustajan kuoleman ensi-iltaan. Toissa viikon torstaina Aku oli itse matkustajana mutta kuolema ei onneksi läsnä, kun bussi törmäsi hänen Volvoonsa.

– Linja-auto ajoi Akun auton perään teatterin edustalla. Henkilövahingoilta selvittiin, mutta menopelin takaosa meni ruttuun ja takalasi hajosi, Seiskalle selvitettiin tuoreeltaan tapahtumapaikalta.

– Aku selvitteli tapahtunutta pitkään bussikuskin kanssa, ennen kuin jatkoi matkaansa teatterille, linja-autossa olleet raportoivat.

Lue myös: Sonja-rakas vieraili Aku Hirviniemen kuvauksissa Turkissa – pääsi viettämään laatuaikaa kultansa kanssa: ”Hän olisi halunnut vierailla sarjassa!”

Linja-auto kolaroi päin Aku Hirviniemen Volvoa.
Linja-auto kolaroi päin Aku Hirviniemen Volvoa.

 

Hidas tilannenopeus

Seiska tapasi Akun maanantaina Fingerpori-elokuvan lehdistönäytöksessä. Riihimäen mies oli hyvävointinen ja selvinnyt rytäkästä säikähdyksellä, vaikka hänen Volvonsa otti kunnolla osumaa.

– Olin tilanteessa pysähdyksissä, eikä bussillakaan kauheasti vauhtia ollut. Bussikuski ei vain välttämättä huomannut, että siinä olikin vähän ahtaampi tila. Tilannenopeus ei siis ollut kova, Aku kertoo.

– Kun takalasi sitten paukahti sisään, ajattelin, että jaahas, myöhästyn ainakin pari tuntia teatteritreeneistä.

Lue myös: Keihäsmatkat-sarjan kuumat kuvaukset! Aku Hirviniemi heittäytyi missien kanssa altaaseen – kuva!

Aku nähdään pian Fingerpori-elokuvassa. – Rakastan sanallista huumoria ja sanaleikittelyä. Mielestäni Fingerporin vahvuus on aina ollut se oivaltamisen ilo.
Aku nähdään pian Fingerpori-elokuvassa. – Rakastan sanallista huumoria ja sanaleikittelyä. Mielestäni Fingerporin vahvuus on aina ollut se oivaltamisen ilo.

 

Teatteripomo auttoi

Aku kertoo saaneensa apua yllättävältä taholta, kun itse Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho riensi hätiin.

– Mika on käsittääkseni alkuperäiseltä ammatiltaan autonasentaja. Hän tuli henkilökohtaisesti paikkaamaan takalasini, jotta pääsimme jatkamaan harjoituksia, Aku naurahtaa.

Onni onnettomuudessa oli, että henkilövahingoilta vältyttiin. Tapaus myös opetti jotain.

– Ainakin sen, että kun varsinkin täällä Helsingissä on paljon tietöitä, niin täytyy olla entistä tarkkaavaisempi, miten liikenne sujuu.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan lukija, Suvi Sievilä/Solar Films ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!