fbq
Uutiset
14.04.2018 21:05
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto
Aku Hirviniemi esiintyy Kupla-ohjelmassa.
Aku Hirviniemi kummastelee omilla sometileillään yhtä asiaa: ”En tiedä, mistä se johtuu!”
Uutiset
14.04.2018 21:05
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto

Suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemi, 34, on palannut televisioon. Hänet nähdään Nelosen uutuusohjelmassa Kupla, jonka puheenaiheet liittyvät sosiaaliseen mediaan. Aku on oiva valinta sarjaan, koska hänellä on Instagramissa huimat 274 000 seuraajaa.

Lue myös: Aku Hirviniemi ei peittele ihastustaan tv-kaunotar Sonja Kailassaareen: julkaisi lemmentäyteisen yhteiskuvan – katso!

– Seuraajia on aika paljon, enkä tiedä mistä se johtuu. Suurin osa heistä ei ole kuitenkaan kauhean aktiivisia. Robinilla on varmaankin vielä enemmän seuraajia, mutta hänen kuvistaan saatetaan tykätä 25 000 kertaa, kun minä saan kolme tykkäystä, Aku pohtii.

Lue myös: Rakastunut Aku Hirviniemi hankki uuden auton: vaihtoi Mersun uudenkarheaan katumaasturiin – kuva!

Harhalaukauksia

Aku viljelee työkseen huumoria televisiossa ja valkokankaalla, mutta hänen vitsinsä kukoistavat myös sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Aku Hirviniemi kuittaili Jari Sillanpäälle hymyssä suin metamfetamiinin käytöstä - ”Ivattiinko sua, kun sairastit depressiota?”

– Välillä saattaa tapahtua harhalaukauksia, jotka käsitetään väärin, ja sitten ne päätyvät klikkijournalismina lehtiin. Välillä se hieman ärsyttää, mutta onneksi suomalaiset osaavat käyttää mediaa myös niin, etteivät klikkaa ihan kaikkia juttuja.