fbq
Uutiset
29.06.2018 19:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Ari Lahti, Instagram
Aku Hirviniemi
Aku Hirviniemi ja Sonja-rakas hämmästyivät suomalaisten kohtaamisesta Tukholmassa – ”He vähän paheksuivat”
Uutiset
29.06.2018 19:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Ari Lahti, Instagram

Seiska kertoi hiljattain kotimaisen komediakeisari Aku Hirviniemen ja hänen rakkaansa, juontaja Sonja Kailassaaren romanttisesta Ruotsin-reissusta. Kaksikko oli Tukholmassa kannustamassa sinikeltaisia voittoon jalkapallon MM-kisoissa.

Hirviniemi latasi Instagramiinsa otoksen, jossa Sonja muiskauttaa mojovan pusun Akun poskelle Ruotsin rökitettyä Meksikon peräti 3-0. Kuvassa kyyhkyläisillä on kummallakin päällään länsinaapurin pelipaidat.

Lue myös: Aku Hirviniemi muikeana: Sonja-rakas moiskautti pusun Ruotsin jalkapallovoiton kunniaksi - kuva!

– Juu, kävimme Ruotsissa! Minulla on siellä sukulaisia ja Sonjallakin paljon ystäviä, Hirviniemi kertoi Seiskalle Swingers-elokuvan tiedotustilaisuudessa.

– Koko reissu tuli oikeastaan ihan yllättäen ja tajusimme Tukholmassa, että telkkarista tulisi Ruotsin matsi. Mietimme, että olisi varmaan hauska katsella sitä peliä, koska koko Tukholma olisi varmaan ihan sekaisin – niin kuin se olikin.

 

Tre-noll! #sverige #mm2018 Med @sonjazz

Henkilön Aku Hirviniemi (@akuhirviniemi) jakama julkaisu

Vaikka ottelun lopputulos olikin mieluinen, Ruotsin Meksikolle antama tukkapölly jätti myös hieman Hirviniemen hampaankoloon.

– Laitoin tulosvetoon 2-0 Ruotsille. Ajattelin, ettei niin tulisi kumminkaan tapahtumaan, mutta pelasin silti, koska kerroin oli niin hyvä. Sitten harmitti vietävästi, kun se peli päättyikin 3-0! Ja se viimeinen maali oli vielä sellainen lirvahdus…

– Mutta ainahan meidän naapuria ja vanhaa isäntämaata pitää kannattaa. Siellä Tukholmassa oli kyllä hyvä meininki ja kaikki olivat hyvällä tuulella.

Lue myös: Aku Hirviniemi ja juontaja Sonja Kailassaari avoimena rakkaudestaan, ensi kertaa julkisesti yhdessä: ”Harjoittelemme yhtä asiaa koko ajan!”

 

Aku Hirviniemi tähdittää marraskussa ensi-iltansa saavaa Swingers-komediaa. Valkokankaalla nähdään myös Marja Salo, Mikko Nousiainen, Roope Salminen, Kiti Kokkonen ja Janne Kataja.
Aku Hirviniemi tähdittää marraskussa ensi-iltansa saavaa Swingers-komediaa. Valkokankaalla nähdään myös Marja Salo, Mikko Nousiainen, Roope Salminen, Kiti Kokkonen ja Janne Kataja.

 

Hirviniemi kertoi Seiskalle myös mieleensä jääneestä kohtaamisesta suomalaisturistien kanssa Tukholmassa.

– Söin siinä terassilla jotain falafelia, ja jotkut suomalaisturistit tulivat ja halusivat yhteiskuvaan. Ja eihän siinä mitään. He kuitenkin vähän paheksuivat sitä, että minulla oli se Ruotsin paita päällä, Hirviniemi hymähti.

– Jos minulla olisi ollut Argentiinan tai Saksan paita, niin se olisi ollut ihan ok. Mutta siinä on vissiin joku semmoinen juttu, ettei Ruotsin paitaa voi muka pitää, koska ollaan olevinaan jotain naapurivihollisia.

– Minä kyllä ihailen ruotsalaisia! hyväntuulinen Hirviniemi ylisti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »