Aku Hirviniemi ja Sonja Kailassaari asuvat etäsuhteessa – uintiharrastus yhdistää: ”Riihimäki on mahtava!”

Uutiset | 13.05.2018 15:06

Näyttelijä Aku Hirviniemi, 34, poseerasi ensikertaa yhdessä rakkaansa, juontaja Sonja Kailassaaren, 37, kanssa, kun pariskunta saapui UIT:n 40-vuotisjuhlarevyyn ensi-iltaan.

Lue myös: Aku Hirviniemen ja juontaja Sonja Kailassaaren avoimena rakkaudestaan, ensi kertaa julkisesti yhdessä: ”Harjoittelemme yhtä asiaa koko ajan!”

Rakastavaiset elävät etäsuhteessa, mutta ovat viettäneet tiiviisti aikaa niin Sonjan luona Helsingissä kuin Akun kotona Riihimäellä.

– Riihimäki on mahtava kaupunki. Se ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta siellähän on kaikkea, muun muassa mielenkiintoisia museoita, Sonja kehuu.

Lue myös: Aku Hirviniemen ja tv-kaunotar Sonja Kailassaaren lemmen roihu kiinnitti huomiota Riihimäellä: Helliä hetkiä ravintolassa!

Akulla on riittänyt kiireitä Kupla-tv-sarjan kuvauksissa. Lisäksi hän on kesällä mukana kahden elokuvan kuvauksissa, mutta lomailuakin on tiedossa.

– Tarkoitus on suunnata saarimökille Puumalaan, Aku kaavailee.

Lue myös: Aku Hirviniemi vietti yhteisen viikonlopun Hangossa juontajarakkaansa kanssa – julkaisi yhteiskuvan: ”Elämyksellinen viikonloppu”

Kesällä kaksikon voi bongata myös Riihimäen maauimalasta.

– Kotioveltani on uimalaan 50 metriä. Kesäisin voin mennä sinne kylpytakissa ja släbäreissä, Aku nauraa.

Myös Sonja tunnustaa rakastavansa ulkouintipaikkoja. Hän aloitti viime vuonna avantouinnin.

– Yritän saada Akunkin avantoon. Katsotaan, onnistuuko, Sonja miettii.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!