fbq
Uutiset
06.11.2017 14:20
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Kari Pekonen
Aku Hirviniemi sai ruokamyrkytyksen.
Aku Hirviniemellä helvetillinen lentomatka – sikiöasennossa takapenkillä!
Uutiset
06.11.2017 14:20
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Kari Pekonen

Uudessa Tuntematon sotilas -elokuvassa alikersantti Hietasta esittävä Aku Hirviniemi oli äskettäin perhelomalla. Paluu kotimaahan ei sujunut näyttelijältä kivuttomasti. Aku nimittäin sai pahan ruokamyrkytyksen ja vatsatauti osui loman päätteeksi.

Lue myös: Tuntematon sotilas -tähti Aku Hirviniemi saa kehuja 86-vuotiaalta Heikki-papaltaan: Olen ylpeä hänestä!

Tästä syystä Akun kuuden tunnin paluulento sujui tuskaisissa merkeissä. Aku kertoo kokemuksestaan julkisessa Facebook-päivityksessään.

Jos haluatte yhdistää koko kehon lihasryhmät läpi käyvän thriatlon-tyyppisen urheilusuorituksen ja kevyen sisäelimet ja suoliston tyhjentävän detox-kuurin vaikkapa kätevästi näin joulun alla, niin suosittelen hankkimaan kohtalaista ärhäkämmän vatsataudin/ruokamyrkytyksen perheloman päätteeksi ja juuri matkustuspäivälle! Suoritusta ilakoittaa myös se, kun lapset katsovat vieressä, kun isä oksentaa pusseihin taksissa, lentokentällä, turvatarkastuksessa, lähtöselvityksessä ja läpi koko kuuden tunnin lentomatkan, Aku kirjoittaa.

Lue myös: Aku Hirviniemen ja Niina Lahtisen pitkän liiton loppu: syrjähyppyjuoruja, terveysongelmia ja aggressiivisia faneja - kuva!

Hän kiittelee lapsiaan ja lentoyhtiön henkilökuntaa huolenpidosta.

Onneksi tytöt ovat jo sen ikäisiä, että heiltä onnistuu kätevästi täysin voimattoman isän, passien, lentolippujen ja matkatavaroiden hoitaminen koneeseen ilman ongelmia. Kiitos myös lentoyhtiön Jet Time osaava ja hellä henkilökunta Kati, Outi, Camilla ja Camilla siitä, että järjestitte minulle koneen perältä vessan vierestä kolme tyhjää penkkiä, mihin pystyin lennon ajaksi vetämään itseni sikiöasentoon ja toivomaan parasta.

Akun mukaan muut lentokoneessa matkustaneet suomalaiset huomasivat suosikkinäyttelijän, ja tämän saaman erikoiskohtelun.

Toki olivat siinä varmasti vessajonossa muut suomalaiset turistit ihmeissään, kun herranäyttelijäherra saa tällaista erikoiskohtelua lomalennolla vai onko taiteilija Hirviniemi kenties vetänyt itsensä perheloman päätteeksi niin huonoon kuntoon, että pitää matkustaa lapsista erossa peräpenkissä kylmää hikeä ja mahanestettä kaikkialta valuen.

Lue myös: Nyt puhuu festareiden vip-telttaan sammahtanut Aku Hirviniemi: Oli hauska ilta sukulaisten kanssa!

Aku päättää päivityksensä kertomalla, että nyt tauti on selätetty ja hän on onnellisesti kotona – tosin noin kolme kiloa laihempana.