Uutiset

Aki Palsanmäki myi Kari Tapion muistoesineet: Rolex sai ihokarvani pystyyn!

20.04.2016 18:32

Espoon Tapiolassa kävi viime sunnuntaina kuhina, kun arviolta yli tuhat ihmistä kokoontui huutamaan Kari Tapion jäämistöä itselleen. Vuonna 2010 kuolleen laulajalegendan pojat olivat panneet myyntiin yli 200 esinettä, joista suurin osa meni kaupaksi.

Liki nelituntisen tapahtuman seremoniamestarina hääri huutokauppakeisari Aki Palsanmäki vaimonsa Helin kanssa. Kansanmies nauratti yleisöä ja veti tapahtuman läpi ammattimiehen otteella. Aki myönsi yleisön edessä, että Kari Tapion eläke-Rolex sai jopa kokeneen kauppamiehen ihokarvat pystyyn.

– Harvoin meillä on 15 000 euron lyöntejä, Ari hihkaisi nuijiessaan tuolia kultakellon kaupan merkiksi.

 

Kaupat jäivät tekemättä

Aki kertoo Seiskalle, että hän suunnitteli huutavansa myös jotain Kari Tapion jäämistöstä itselleen. Hän teki tarjouksia esimerkiksi laulajan entisistä rummuista, mutta Gretsch-kitara kiinnosti eniten.

– Olin ajatellut sitä itselleni, mutta en viitsi edes sanoa, minkälaisen hinnan olisin ollut valmis maksamaan. 10 050 euron vasarahinta jäi totisesti mieleen. Upea soitin, joka käy ihan sisustusesineestäkin, Aki kehaisi.

 

Pää kastuu

Huutokaupparupeaman uuvuttama televisiopersoona vakuutti, että meklarintyö käy välillä voimille.

– Ei se ole niin yksinkertaista kuin joku voisi ajatella. Kyllä siinä pää kastuu, kun pitää olla koko ajan valppaana. Mutta tällaisia tapahtumia meillä on kotona joka perjantai. Urani pisin meklaus oli kahdeksan ja puoli tuntia kesähelteessä, joten tämä oli siihen verrattuna lastenleikkiä.

 

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: Lemmikin kuolema musersi täysin Markus Kuotesahon – ”Kenenkään ihmisen takia en ole itkenyt niin paljon!”

Katso video!

Romugrilli: Suoraa puhetta seksistä ja pornosta – ”Vanhan kansan jörnäytys on lähetyssaarnaaja, takaapäin ja suihin!”

Katso video!

Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!