Ajankohtainen muistutus! Antti Tuisku puhuttelee nuorisoa heidän kielellään: "Vaikka se kirpaisee ja suoraan sanottuna v***ttaa välillä"

Uutiset | 25.01.2021 17:02

Rovaniemelle muuttanut laulaja Antti Tuisku, 36, haluaa muistuttaa ja tsempata nuorisoa ajankohtaisesta aiheesta.

Antti sai viime perjantaina viestin, jossa pohdittiin, miten nuorisoa voisi puhutella heidän kielellään ja sellaisen henkilön kautta, jota he kuuntelisivat. Viestin lähettäjä oli huolissaan opiskelijoiden "hieman välinpitämättömästä asenteesta maskien käyttämiseen ja turvaväleihin" ja kirjoitti myös, että "rehtoreilla sekä opettajilla alkaa olla keinot vähissä".

Antti julkaisi avunpyyntökirjoituksen omalla Instagram-tilillään, ja hän kirjoitti pitkän vastauksen saamaansa viestiin.

Lue myös: Antti Tuisku ja salattu avopuoliso = erohuhut vellovat!

En ole tässä(kään) asiassa esimerkillisin tapaus ja tunnistan hyvin kaiken sen turnausväsymyksen koronaan liittyen, mikä tuntuu nyt valtaavan alaa ihmisten mielissä. Milloin olen unohtanut maskin ja milloin läheistä ihmistä on tullut rutistettua oikein kunnolla silläkin uhalla, että lähikontakteja tulisi välttää. Kuitenkin, nyt, jos koskaan, meidän pitäisi jaksaa tsempata ja tehdä kaikki voitava tahoillamme. Vaikka suhtaudumme vallitsevaan pandemiaan jokainen omalla tavallamme ja ajatuksia on kaikkeen lähtöön, uskon, että päämäärä ja missio on yhteinen: saada elää mahdollisimman normaalia elämää, ilman rajoituksia, mahdollisimman pian, Antti kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Treenaa-musiikkivideon hiljattain julkaissut kultakurkku jakoi myös mielikuvia tulevasta.

-  Ensi kesä siintää mielissämme ja pystymme tahoillamme näkemään itsemme yhdessä ystävien kanssa erilaisissa tapahtumissa, jäätelöjonossa ilman hysteriaa ja vaikkapa uimarannalla, missä yhtäkkiä väkitungos onkin mieltä lämmittävä asia.

Lue myös: Erohuhuissa vellova Antti Tuisku muutti Viljo-koiransa kanssa Lappiin – salarakas jäi parin hulppeaan hirsilinnaan etelään!

Antti vetosi seuraajiinsa, jotta he muistaisivat kaikkien yhteisen päämäärän.

En tietenkään tiedä, milloin asiat tulevat muuttumaan normaaliin suuntaan, mutta sillä tiellä välinpitämättömyys on huonoin mahdollinen kompassi ja kartanlukija. Toivon sydämestäni, että me kaikki otettaisiin toisemme huomioon ja tehtäisiin ne pienet asiat, jotka vaativat meiltä vähän mutta ovat merkittäviä isossa kuvassa: käytetään maskeja, pidetään etäisyyttä ja huolehditaan hygieniasta, Antti muistutti.

Jaksetaan siis vielä. Vaikka se kirpaisee ja suoraan sanottuna v***ttaa välillä. Valoa siintää jo tunnelin päässä (sydän).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Lue myös: Muusikko löysi uuden ystävän lenkkipolulta! Antti Tuisku hehkutti hiihtoladun yllättävää hyötyä: ”Paras paikka tutustua ihmisiin”

Antti Tuiskun tammikuussa julkaistu Treenaa-musiikkivideo on saavuttanut valtavan suosion. Se on kuitenkin myös jakanut mielipiteitä. Katso kohuttu video alta:

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!