fbq
Uutiset
03.04.2018 07:21
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan lukija
Paparazzi bongasi Kiira Korven ja Arthur Borgesin New Yorkista.
Ainutlaatuiset paparazzikuvat New Yorkista: Kiira Korpi kiiruhti tanssitreeneihin, Arthur-rakas pisti tupakaksi - katso!
Uutiset
03.04.2018 07:21
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan lukija

Seiska paljasti aikaisemmin ex-taitoluistelija Kiira Korven, 29, ja hänen puolisonsa Arthur Borgesin, 33, New Yorkin asumiskuviot.

Lue myös: Paparazzi iski New Yorkissa! Ex-taitoluistelija Kiira Korpi ja Arthur Borges: Upea koti modernissa pilvenpiirtäjässä!

Pariskunta asuu Manhattanin ytimessä hulppeassa luksuspilvenpiirtäjässä aivan New Yorkin kenties tunnetuimman maamerkin Empire State Buildingin naapurissa.

Lue myös: Huhhuh, mikä pilvenpiirtäjälukaali! Kiira Korven ja Arthur-rakkaan kuukausivuokra yli 4 000 euroa – rakastavaisilla hulppeat olot 21. kerroksessa New Yorkin keskustassa - kuvat!

Laittoi tupakaksi

Kiiran ja Arthurin asumiskuviot saivat vahvistuksen, kun Seiskan lukija bongasi heidät toissaviikolla poistumassa talon ovista kaupungin vilinään.

Hyväntuulinen pari reippaili tottuneesti vajaan kilometrin päähän läheiselle tanssistudiolle. Kiira on aiemmin kertonut viehättyneensä New Yorkissa juuri tanssitunteihin.

Kiira Korpi ja Arthur Borges kiiruhtivat treenisalilleen halki New Yorkin vilkkaan ostoskadun.
Kiira Korpi ja Arthur Borges kiiruhtivat treenisalilleen halki New Yorkin vilkkaan ostoskadun.

Lue myös: Paljastus! Kiira Korvella ja Arthur Borgesilla intiimit häät Italiassa – tiukasti rajattu vieraslista!

Treenireissua varten Kiira oli sonnustautunut tiukkoihin trikoisiin. Piristystä mustaan asukokonaisuuteen toivat värikkäät lenkkitossut ja keltainen huppari, jonka Kiira vetäisi päälleen tuivertavan tuulen yllätettyä Ison Omenan kaduilla.

Matkalla Kiira hehkui hyvää oloa, kun taas Arthur paljastui tervakeuhkoksi. Hän laittoi heti ulos päästyään tupakaksi, mutta ei ennättänyt vetää kuin muutamat henkoset ennen kuin heitti käärönsä jostain syystä maahan.

Arthur laittoi tupakaksi heti ulos päästyään.
Arthur laittoi tupakaksi heti ulos päästyään.

Lue myös: Oho, Kiira Korpi juhli polttareitaan? Villi tyttöjen reissu pohjoisessa – mukana missi, kansanedustaja ja ex-kilpakumppaneita - kuvat!

Häät lähestyvät

Kiira ja Arthur ovat olleet yhdessä vuodesta 2010. Heidän odotetaan avioituvan kuluvan kevään aikana. Molemmat ovat viettäneet jo tahoillaan polttareitaan. Seiskan tietojen mukaan parilla on luvassa intiimit häät Italiassa.

– Häihin ei ole kutsuttu edes kaikkia parin ystäviä, Seiskalle kerrottiin helmikuussa.

Ulkoilma kirvoitti parin suupieleen pienen hymynkareen.
Ulkoilma kirvoitti parin suupieleen pienen hymynkareen.

Lue myös: Cheek ja kumppanit palasivat ryytyneinä Kiira Korven Arthur-kihlatun megapolttareista – kuvat lentokentältä kertovat paljon!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »