Hyppää pääsisältöön
Kauppakeskus Oulussa.

Aikuiset miehet yrittivät houkutella Nelliä, 15, mukaansa ja seurasivat kotipysäkille – äiti järkyttyi: Oululainen kauppakeskus on turvaton paikka nuorille tytöille!

Oulua ja koko Suomea ravistelee ennennäkemätön seksirikosvyyhti, jossa useita ulkomaalaistaustaisia miehiä epäillään alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista rikoksista.

15-vuotias Nelli (nimi muutettu) kertoi Seiskalle omakohtaisesta uhkaavasta kokemuksesta. Haastattelu on tehty Nellin vanhempien luvalla.

Lue myös: Oulun seksuaalirikostapausten tutkinnanjohtaja Seiskalle: "Tapauksia tulee vielä lisää"

Oltuaan Oulun keskustassa tapaamassa kavereitaan Nelli meni odottelemaan bussin lähtöä Isokadulla sijaitsevaan Valkean ostoskeskukseen. Siellä hänen luokseen tuli kaksi tuntematonta ulkomaalaistaustaista miestä. Miehet olivat seuranneet Nelliä bussiin ja jääneet pois samalla pysäkillä.

Nelli lähti juoksemaan heti bussin ovien avauduttua.

Lue lisää: Miehet jahtasivat 15-vuotiasta Nelliä kotiin asti: koululaistyttö pakeni henkensä edestä - hurja tositarina Oulun seksirikosvyyhdistä!

Turvatonta tytöille

Nelli oli kotiin päästessään hengästynyt ja kertoi äidilleen juosseensa koko matkan. Kerran hän oli kääntynyt katsomaan, seuraavatko miehet häntä ja oli pelännyt miesten saavan selville, missä hän asuu.

Nelli on sopinut vanhempien kanssa toimenpiteet vastaisen varalle. Jos sama tapahtuu uudelleen, Nellin ilmoittaa jo matkalta vanhemmille, jotka tietävät tulla tyttöä vastaan pysäkille.

Lue myös: Tämä kaikki Oulun alaikäisiin kohdistuneesta seksirikosvyyhdistä tiedetään – poliisilta tärkeä ohje vanhemmille!

Nellin äidin mukaan Kauppakeskus Valkea on tällä hetkellä turvaton paikka nuorille tytöille. Nellikin on joutunut useaan kertaan bussia odotellessaan käskemään ulkomaalaisia miehiä perääntymään luotaan.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Ari Kettunen
Kuvat:
Ari Kettunen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!