Uutiset
Vain Seiskassa!

Aavistiko Danny eron Erika Vikmanista jo kuukausia etukäteen? Lausui talvella kiusaantuneena sanat, jotka näyttäytyvät nyt aivan uudessa valossa

05.09.2020 13:02

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 77, ja laulaja Erika Vikman, 27, jysäyttivät tänään lauantaina (5.9.) uutispommin kerrottuaan, että he eroavat. Pariskunta paljasti parisuhteensa päättymisestä omilla tahoillaan: Erika Instagramissa ja Danny kotisivuillaan.

Lue myös: Eropommi! Danny ja Erika Vikman: Suhde ohi

Varsinkin Dannyn erotiedotteen sanavalinnoissa on jotakin kummallisen tuttua. Kotimaisen viihteen kiistaton pioneeri muotoilee tuoreen erouutisen lähes runollisesti, tähän tapaan:

"Tänään hän nousi lopullisesti omille siivilleen, tuo ihana luomus naiseksi ja taiteilijattareksi. Tuo upea, ahkera ja taitava Erika. Hyvää ja turvallista matkaa."

Lue myös: Danny ja Erika Vikman erosivat: näin he ilmoittivat ratkaisustaan – lue pysäyttävät tiedotteet sanasta sanaan: "Haluamme kertoa viimein oman versiomme"

Kirkkonummen-lukaalissaan puolisoaan turhaan odottanut Danny ei voinut kuin katsoa Erikan kuvaa, sillä laulajaunotarta ei näkynyt mailla halmeilla.
Kirkkonummen-lukaalissaan puolisoaan turhaan odottanut Danny ei voinut kuin katsoa Erikan kuvaa, sillä laulajaunotarta ei näkynyt mailla halmeilla.

Kummallinen déjà-vu

Danny käyttää tiedotteessaan hyvin samankaltaista retoriikkaa kuin viime joulukuussa, jolloin hän kutsui Seiskan reportterin ja kuvaajan Kirkkonummen-lukaaliinsa vieraaksi. Tuolloin tarkoituksena oli tehdä Dannyn ja Erikan parisuhdehaastattelu.

Etukäteen sovittuun haastatteluun ilmeni kuitenkin mutkia matkaan, kun Erikaa ei näkynytkään mailla halmeilla. Aluksi Danny arveli mielitiettynsä saapuvan pian, mutta kun tätä ei kuulunut, totuus alkoi hiljalleen valjeta.

Lue myös: Dannyn, 77, kanssa asuvalta Erika Vikmanilta, 26, harvinaiseisen suoraa puhetta: "Olen vapaa tekemään mitä haluan!"

Lopulta Danny tunnusti Erikan häipyneen yllättäen pikkujouluihin ja ettei kaunottarella ollut kuulemma aikomustakaan saapua paikalle. Kiusalliseen tilanteeseen joutunut Danny lausui sillä hetkellä seuraavat sanat:

– Erika on kuin lintu, joka jonain päivänä lehahtaa omille siivilleen.

Ja nyt siis Erika nousi lopullisesti omille siivilleen. Vanha musiikkineuvos tiesi harvinaisen hyvin mistä puhui.

Lue lisää Dannyn ja Erikan erosta pian Seiskan netistä!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!