fbqAamulypsyn Anni Hautala perusti firman: heti jättivoitot! | Seiska
Anni Hautala

Aamulypsyn Anni Hautala perusti firman: heti jättivoitot!

Uutiset | 19.06.2017 11:02

Juontaja Anni Hautala on tehnyt tämän vuoden aikana hurjaa esiinmarssia radioaalloilta televisioruutuihin. Kaikki vastaan 1- ja Kadonneen jäljillä -ohjelmien jälkeen Anni hyppää Idols-laulukilpailun puikkoihin.

Hyppy töllöttimeen näyttää rohkaisseen positiivisuudestaan tunnetun Annin myös yrittämään. Hän perusti Meibijees Oy:n, jonka nimi mukailee iloisen kaunottaren tuttua slogania.

Vaikka yritys on todennäköisesti perustettu lähinnä Annin tv-töitä varten, on yhtiön toimialalista pitkä kuin nälkävuosi. Putiikin skaalaan kuuluu kaupparekisterin mukaan niin elokuvateattereiden omistamista kuin soittimien huoltamista.

Anni Hautala ja Niko Kivelä asuvat leveästi: kodissa oma uima-allas!

Palkinnoksi osinkoja

Annin uusi aluevaltaus kannatti, sillä Meibijees teki heti ensimmäisellä tilikaudellaan 62 000 euron voiton. Tulos tuli 154 000 euron liikevaihdolla. Firma oli reippaasti plussalla, vaikka Anni nosti samalla itselleen 48 000 euroa palkkaa.

Ansiotulojen lisäksi juontaja palkitsi itseään 5 000 euron osingoilla. Ratkaisun jälkeen firman tilille jää hautumaan 57 000 euron potti tuleviksi vuosiksi.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!