Hyppää pääsisältöön
Marjaana Lehtinen laihdutti hurjasti.

80 kiloa laihtuneen plusmissi Marjaana Lehtisen vatsanahkaa kiristettiin leikkauksella – esittelee pian vartalonsa kaikki kurvit!

Miss Plus Size -kilpailun voittaja Marjaana Lehtinen, 34, on pudottanut neljän vuoden aikana huimat 80 kiloa. Vatsanahka ei pysynyt laihdutuksessa mukana, joten hän kävi tänä syksynä pitkän harkinnan jälkeen vatsanahan kiritysleikkauksessa.

Lue myös: Marjaana laihtui 70 kiloa – lapsen vaaratilanne motivoi elämäntaparemontin!

– Vaikka harrastin liikuntaa yhdeksän tuntia viikossa, ei nahka pysynyt perässä. Mietin melkein kaksi vuotta asiaa, kun olin kunnallisella puolella jonossa. Vuosi sitten tapasin ensimmäistä kertaa kirurgin, Marjaana kertoi HopLopin palkintogaalassa.

Leikattiin kahdesti

Marjaanan ensimmäinen leikkaus meni hieman mönkään, joten hänet leikattiin pian uudelleen. Hän on toipunut leikkauksista hyvin mutta on vielä sairauslomalla.

Lue myös: Plusmissi Marjaana ihastuttaa kuumissa kuvissa: Nyt painoni on kohdallaan – katso!

– Joudun käyttämään korsettia, mutta olen päässyt katsomaan itseäni peilistä ilman sitä. Minulla on niin hoikka olo, kun vatsa ei pömpötä ollenkaan. Ennen nahka oli aina makkaralla, mutta ei ole enää.

– Vähän kuitenkin tuntuu, että identiteettini on kadonnut enkä tunnista itseäni.

Kilot karisivat

Marjaana on pudottanut kesän jälkeen 12 kiloa, joista osa jäi leikkaussaliin.

– Kesällä otin neljä kiloa lisää, kun tuli hieman syötyä ja juotua skumppaa. Kun lopetin herkuttelun ja alkoholin juomisen, neljä kiloa lähti heti pois. Leikkauksen jälkeen minulta on kadonnut kahdessa viikossa muutama kilo. Olen hieman ihmeissäni, koska en ole kuin syönyt kotona. Ei minulla ole ollut muuta tekemistä, Marjaana naureskelee.

Lue myös: Miss Plus Size Marjaana Lehtinen paljastavasta sänkykuvasta miehensä kanssa: En kysynyt mieheltäni lupaa!

Marjaana tuli rennoissa vaatteissa sisäleikkipuisto HopLopiin, sillä hän aikoo esitellä upean vartalonsa vasta, kun hän on kokonaan parantunut.

– Helmikuussa kruunaan seuraavan plusmissin ja laitan sellaisen mekon päälle, että kaikki näkevät jokaisen kurvin!


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Timo Korhonen

>

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!