Hyppää pääsisältöön
Erkko "E W E" Väisänen sai 50 Centiltä palautetta.

50 Centin tekstiviesti yllätti totaalisesti suomalaisräppäri Erkko Väisäsen: Mietin, miten tällaista voi tapahtua!

Viihteen monitoimimies Erkko "E W E" Väisänen, 37, avautui Seiskalle rankasta nuoruudestaan ja rajuista kokemuksistaan Afrikassa.

Lue lisää: ”Sain peruskoulussa joka aamu turpaani!” Räppäri-juontaja Erkko ”Ewe” Väisänen avautuu rankasta nuoruudestaan: Kouluajan jengistä vain pari enää hengissä!

Lue lisää: Poliisi yritti ryöstää juontaja-muusikko Erkko ”Ewe” Väisäsen Nairobissa: ”Tökkivät rynkyllä rintaan ja vaativat passeja ja rahoja!”

Erkko on kymmenen vuotta tuottanut valtakunnallisesti festareita, klubeja ja kiertueita suomalaisille ja ulkomaalaisille tähdille. Hänen debyyttisingle ”Sä muistat sen nimen” julkaistiin tammikuussa.

Musaa tulossa paljon

Erkko on tehnyt juontohommia reilut kymmenen vuotta. Säväyttävimmän kommentin työstään hän on saanut räppäri 50 Centiltä.

– Yhdysvaltalainen räppäri Lloyd Banks oli Suomessa keikalla, ja juonsin hänet lavalle omalla tyylilläni. Sain sitten keikan jälkeen viestiä 50 Centiltä, että olen pitänyt hyvää huolta Lloydista. Olihan se hienoa, ja mietin, miten tällaista voi tapahtua tällaiselle ”lähiöhäslärille”.

Lue myös: Tähtihaastattelussa räppäri 50 Cent – avoimena rankasta nuoruudestaan: ”Isoäitini osti kaikki levyni!”

Erkko tuntee itsensä enemmän juontajaksi kuin artistiksi. Onhan takana yli 500 juontokeikkaa. Vaikka multitalentin herran uutta tuotantoa saadaan ihastella tänä keväänä, on hän hieman vaitonainen kappaleistaan. Sen verran hän paljastaa, että ne kuitenkin kertovat rankasta menneisyydestä.

Erkko on käynyt läpi koko viihdebisneksen. Hän on matkan varrella perustanut Tuhtimusiikin, jonka kautta hän on järjestänyt keikkoja, kiertueita, festareita sekä musiikkivideoihin keskittyneen Tuhtituotannon. Hänellä on toiveena ennen eläköitymistä saada tietää, miltä artistin elämä maistuu.

– Isot artistit ovat pyytäneet minulta apua. Ja kun koko ajan on pyydetty, niin oma homma on jäänyt. Olisin voinut tehdä aiemminkin tämän ulostuloni, mutta tuntuu että se oikea aika on juuri nyt. Musaa on tulossa paljon tänä vuonna, Erkko hymyilee.


Teksti:
Jatta Ansamaa
Kuvat:
Pasi Murto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!