Sami Garam erosi.

26 vuoden liitto päättyi eroon – Sami Garamilla yhä hyvät välit ex-vaimoon: Vietämme joulun yhdessä!

09.12.2017 13:01

Julkkiskokki Sami Garam, 50, erosi ex-vaimostaan Päivistä reilut pari kuukautta sitten. Asumuserosta huolimatta kumpikaan ei ole vielä jättänyt virallista avioerohakemusta käräjäoikeuteen.

Lue myös: 26 vuoden liitto ohi! Huippukokki Sami Garam erosi Päivi-vaimostaan

– Sillä ole kiirettä, katselemme rauhassa. Jouluna menen lapseni luokse, ja varmaan myös tuleva ex-vaimoni on siellä. Perhejoulu siis on tiedossa, Sami kertoi Suomen Urheiluliiton juoksutapahtumien tiedotustilaisuudessa.

Sami ja Päivi.

Seiska julkaisi muutama viikko sitten baarissa otetut pusukuvat Samista ja mysteerinaisesta. Sen suuremmasta romanssista ei kuitenkaan ole kyse.

Lue myös: Tähänkö 26 vuoden liitto kariutui? Eronnut huippukokki Sami Garam jäi kiinni kiihkeästä hetkestä nuoren blondin kanssa – kuva! ”Naisen paita nousi melkein korviin!”

– Ei ole uutta naista löytynyt, vaan olen sinkku ja tapailen ketä milloinkin. Olen hieman salaperäinen, Sami naureskelee.
Sami täytti syksyllä 50, ja juhlavuotenaan hän juoksi peräti 12 maratonia.

– Tällä hetkellä työskentelen paljon ja juoksen edelleen. Ilmoittauduin juuri Prahan maratonille, joka on toukokuussa. Juoksemista en lopeta ikinä, ensi vuonna kolme ravintolaa avaava Sami kertoo.

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Pasi Murto ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!