Katso kuvat!
Miss peppu -finalistit altaalla

17-vuotias Crista Jaatinen hankki peppuimplantit ja huulitäytteet: tältä hän näytti ennen ja jälkeen leikkauksen - häkellyttävät kuvat!

Uutiset | 25.07.2017 14:34

Miss Peppu -finalisti Crista Jaatinen kertoi alkukesällä Seiskan haastattelussa, että nuoresta iästä huolimatta hän on ottanut peppuimplantit. Leikkaus tehtiin Liettuassa, kun Crista oli vielä alaikäinen.

Erityisesti nuoren naisen ikä on aiheuttanut runsaasti keskustelua, joihin Crista vastaa blogipostauksessaan.

Tosiaan olen siis 18-vuotias ja leikkaushetkellä olin vielä 17. Mua se ei ollenkaan haittaa, kaikilla saa olla omat mielipiteensä ja ne ei mun omaa ajattelutapaani millään tavalla kumminkaan muuta, mä tein itselleni jotain, mitä pitkään halusin ja oon siitä todella onnellinen.

Crista Jaatinen poseeraa Seiskalle
Crista Jaatinen oik.

Toipuminen oli raskasta

Seiskalle Crista kertoi, että hän meni leikkaukseen vain ja ainoastaan itsensä vuoksi. Koska toipuminen oli raskasta ja vaivalloista, hänen rinnallaan olevat ystävät joutuivat auttamaan kaunotarta paljon.

Operaatio oli todella kivulias ja toipuminen rankka, en siitä ala valehtelemaan. Mutta tää kaikki kipu oli kyllä sen arvosta, mä en itse voisi olla tän tyytyväisempi! Klinikka oli todella kaunis paikka ja läääkärit sekä hoitajat todella mukavia ja mua hoidettiin siellä todella hyvin.

Itsehän en pystynyt kunnolla kävelemään moneen päivään eikä kuukauteen istuminen onnistu ollenkaan, käytännössä sun pitää varata paljon aikaa toipumiseen ja siihen että sä et pysty itse pukea/muutenkaan oikeen mitään tehdä. Ei ole siis mitenkään verrattavissa rintojen suurennus leikkaukseen ( vaikka minulla ei ole silikonirintoja )

Crista Jaatinen poseeraa Seiskalle
Crista Jaatinen vas. 

Harkitsee uutta ”korjausta”

Crista kertoo myös avoimesti, että hän käy säännöllisin väliajoin täyttämässä huuliaan. Operaatio on suoritettu Cristalle tähän mennessä jo sen verran monta kertaa, ettei hän enää jännitä tilannetta samalla tavalla.

Mä itse kärsin tosi pitkään siitä kun aina sai jännittää ihan hirmuisesti ennenkun huulia meni täyttämään kun tiesi jo valmiiksi että kohta sattuu!

Miss Peppu -finalisti ei ainakaan tällä hetkellä suunnittele menevänsä uuteen kauneusleikkaukseen, mutta salamyhkäisesti hän kertoo harkitsevansa jonkinlaista korjausta.

Suunnitteilla tällä hetkellä on vielä yksi korjaus mutta muuten en ole itseäni leikellyt enkä varmaan aijjokkaan.

Tältä Crista näytti ennen leikkausta! 

 

??

Henkilön ?Crista Jaatinen? (@cristaofficial) jakama julkaisu

Cristan blogikirjoituksesta uutisoi ensimmäisenä Como.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!