Katso kuva!

153-senttinen Anna Abreu poseeraa hauskasti missikolmikon kanssa - huomasi kuitenkin yhden kauneusvirheen vasta jälkikäteen: ”Tietenki katoin vaan, et itellä hyvä ilme!”

Uutiset | 05.10.2018 10:21

On itsestään selvää, että laulaja Anna Abreu on tunnettu upeasta äänestään, mutta naisen sosiaalisen median kanavia seuraavat tietävät, että Annalla on myös huumorintaju kohdallaan. 

Sen puolesta puhuu esimerkiksi eilen julkaistu valokuva Gaala-ohjelman kulisseista, joissa nainen poseeraa tuoreen Miss Suomen Alina Voronkovan ja tämän perintöprinsessojen Eevi Ihalaisen ja Jenny Lappalaisen kanssa.

Lue lisää: Uuh, mikä kroppa! Anna Abreu yllätti faninsa kuumalla fitness-kuvalla: "Instagram ei oo valmis tähän" - katso!

-  Mä ainakin erottuisin joukosta Miss Universum-kisoissa. Enkä nyt tarkoita mun upeaa persoonaa. Ps. Tietenki katoin vaan et itellä on hyvä ilme, sillee, ois voinu ehkä tsekkaa et Miss Suomella on silmät auki, Anna kirjoittaa lukuisten itkunauruhymiöiden saattelemana. 

anna abareu ja sara forsberg

Anna on aiemminkin heittänyt huumoria pituudestaan, joka on tarkalleen 153 senttiä. Vuonna 2016 Anna repi huumoria poseeraamalla kielinaisen, eli Sara Forsbergin rinnalla Talent Suomi -ohjelman pressitilaisuudessa.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
ANNA ABREUjenny lappalaineneevi ihalainenalina voronkovapituuseromiss suomi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!