Heidi Sohlberg kisaa rahapalkinnosta.

15 000 euron palkinnosta kilpaileva Heidi Sohlberg pahimmasta fobiastaan: ”Luultavasti lähtee taju!”

27.06.2018 06:29

Ex-missi Heidi Sohlberg osallistui ennen juhannusta ensi syksynä MTV3-kanavalla alkavan Fort Boyard -sarjan kuvauksiin 17 muun julkkiksen kanssa.

Lue myös: Seiska paljastaa: nämä julkkikset tähdittävät odotettua Fort Boyard Suomea!

Kahdesti Selviytyjät-sarjasta kieltäytynyt Heidi oli lähellä kieltäytyä myös Fort Boyard -sarjasta, mutta hyvä ystävä Satu Aarnio (ent. Tuomisto) sai ylipuhuttua hänet mukaan kuvausreissulle Ranskaan. Satu osallistui aikoinaan sarjan ensimmäiselle tuotantokaudelle.

– Olen nykyisin todella tarkka siitä, mihin ohjelmiin lähden mukaan. Minua kysytään säännöllisin väliajoin televisio-ohjelmiin. Selviytyjiin en lähtenyt, koska viisi viikkoa on liian pitkä aika olla erossa lapsista.

– Emmin pitkään myös Fort Boyard -sarjaan osallistumista. Sadulle osallistuminen oli ollut mieletön kokemus, joten ajattelin, että kai minunkin pitää kokea sama reissu.

Lue myös: Heidi Sohlbergia kosiskeltiin Selviytyjiin: Jouduin kieltäytymään terveydentilani takia!

Pelkään käärmeitä

Sarjassa julkkikset kilpailevat kolmen hengen tiimeissä ja voittajajoukkue saa palkinnoksi 15 000 euroa. Heidi kilpailee samassa joukkueessa urheilijapariskunnan, UFC-ottelija Teemu Packalénin ja fitness-kaunotar Eevi Teittisen kanssa. Heidi näki ennen kuvausreissulle suuntaamista heikkoutenaan käärmefobian ja vahvuutenaan uimisen, jota hän on treenannut useiden viikkojen ajan.

– Jos minut laitetaan samaan tilaan käärmeiden kanssa, minulta luultavasti lähtee taju. Sydän alkaa hakata jo pelkästä ajatuksestakin. En pysty menemään Korkeasaaressa edes käärmeiden lähelle, vaikka välissämme on lasiseinä, Heidi tilittää.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!