Hyppää pääsisältöön
Rikos

10-vuotias tyttö pahoinpideltiin eilen Tikkurilassa - poliisi etsii tyttöjoukkoa!

Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti maanantaina, että sunnuntaina klo 17 aikoihin Ratatiellä, Vantaan Tikkurilassa tapahtui epäilty pahoinpitely, jossa 10-vuotias tyttö joutui neljän tai viiden nuoren tytön pahoinpitelemäksi.

Tiedotteen mukaan 10-vuotias uhri oli tilanteen päätyttyä pyytänyt tapauksen nähnyttä aikuista soittamaan poliisille.

- Paikalla kävi ambulanssi, jonka henkilöstö tarkasti uhrin voinnin, jatkotoimenpiteitä ei kuitenkaan tarvittu, poliisi kirjoitti tiedotteessa 

Poliisin mukaan tapauksen tutkinta on vielä alkuvaiheessa ja tekijät ovat tässä vaiheessa vielä tuntemattomia. Poliisi suorittaa asiassa kuulusteluja ja selvittää, ovatko mahdolliset tekijät tallentuneet alueen valvontakameroihin.

- Pahoinpitelyn motiiveista ei tässä vaiheessa pystytä sanomaan mitään. Pyydämme kuitenkin, että asiasta jotain tietävät kertoisivat kaikki havaintonsa ja tietonsa Itä-Uudenmaan poliisille. Tietoja voi ilmoittaa meille sähköpostitse osoitteella vihjeet.ita-uusimaa(at)poliisi.fi, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Timo Luoto sanoi tiedotteessa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!